Contact Information

De ceva timp tot vreau să dau startul unei serii de articole axate pe știri din alte surse. Așa că e timpul să o pornesc… și să fim cu toții mai informați.

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

1. Paginile de Facebook au mai multe badge-uri. Poate le-ai observat deja în paginile pe care le adminstrezi. Badge-urile noi au fost create pentru a încuraja engagementul – Anniversary follower, Milestone follower și Follower. Acestea apar în dreptul numelui utilizatorului când comentează.

Pluuuuus, dacă pagina ta are peste 10.000 de followeri, acum poți publica postări pe care le pot vedea doar Top Fans. Cât de cool e asta! Mai ales dacă ai content exclusiv. Așa poți crea o legătură și mai strânsă cu Top Fans. Citește și aici mai multe despre Top Fans!

2. AdInboxMe, un tool dezvoltat de PixelMe, îți trimite email atunci când competitorul tău lansează un ad pe Facebook. Facebook a lansat la un moment dat. în fiecare pagină, o secțiune în care afișa toate ad-urile active ale paginii. Adică orice pagină. Între timp treaba s-a mutat în Ad Library.

3. Un infografic foarte util și de ținut la îndemână cu toate formatele de ad-uri din Instagram.

4. Instagram pregătește o aplicație de mesagerie, Threads. Aplicația dezvoltată de Facebook intenționează să promoveze sharing constant și intim între utilizatori și prietenii lor apropiați. Prin intermediul ei, utilizatorii își pot shareui locația, viteza și nivelul bateriei, plus tool-urile Instagram (text, poze și video).

5. Snapchat a lansat noi feature-uri în Lens Studio. Pentru cine nu știe, Lens Studio e o aplicație de desktop (și pe Windows și Mac) unde userii pot lentile de realitate augumentată, adică acele filtre din aplicația Snapchat.

6. Tik Tok a lansat un feature nou care permite utilizatorilor să facă shopping direct din aplicație.

7. Instagram îți oferă sfaturi pentru IGTV bazate succesul obținut de Thrillist. Cât de mult lucrezi la thumb-urile videourilor din IGTV?

8. Festivalul George Enescu are aplicație! Dacă ești interesat, cu siguranță îți va fi utilă. În aplicație găsești lista de concerte, programele asociate, harta interactivă.

Permițând localizarea telefonului, fiecare utilizator va primi notificări despre evenimentele din apropiere, putând chiar stabili și trasee pentru a naviga către diferite puncte de pe hartă.

9. O știre ceva mai veche, dar utilă pentru oricine vrea să țină pasul cu cifrele social media – 2,1 miliarde de oameni folosesc zilnic aplicațiile Facebook (Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger).

10. Îți dorești un nou wallpaper pentru telefon? S-a lansat recent Samsung Galaxy Note 10+ și pentru el au apărut și o serie nouă de wallpapere. Dacă îți plac și le vrei pentru telefonul tău, aici găsești tot ce ai nevoie.

11. Un site simpatic dacă vrei să îți testezi skill-urile de designer, adică să descoperi cât de exact poți estima centrarea unui element – supremo.co.uk/designers-eye.

12. Un cont haios de Instagram: Round Animals. Și unul pentru râs isteric: Stoopid Animals.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *