Contact Information

Bună,

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești interesat(ă) să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro și pentru acest lucru îți mulțumesc.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro:


 


Ce experiență am (și constituie structura de rezistență a site-ului SocialWeb.ro)

newsletter socialweb.ro

Am pornit site-ul SocialWeb.ro în 2010 după ce în 2009 începusem să folosesc social media în scopuri profesionale. Observând comportamentul prietenilor mei de pe Facebook și cât de mulți utilizatori își făceau constant conturi, am considerat că site-ul pentru care lucram atunci (www.cosmopolitan.ro) ar putea folosi Facebook-ul pentru a găsi noi persoane interesate de conținutul site-ului. Și așa am ajuns să testez tot felul de modalități prin care să distribui conținut prin tot ce oferea Facebook-ul. Plus, am luat și un onorabil loc 2 la Webstock în 2010 (locul 1 a fost luat pe bună dreptate de Decât o Revistă).

În prezent sunt Social Media Manager la Kiss FM România. De atunci și până acum am lucrat proiecte freelance, plus am avut joburi care au avut componentă de social media.

Numitorul comun în toate acest proiecte e partea de content. Am creat content în toate formatele, dimensiunile și pentru toate platformele.

Ce găsești pe SocialWeb.ro

Restul timpului îl redirecționez către SocialWeb.ro. Site-ul este destinația tuturor pasionaților de social media (știri, articole, topuri, conturi de urmărit, videouri de văzut), dar poți găsi aici și gadgeturi cool, aplicații de instalat pe telefon, site-uri interesante și alte lucruri din zona digitală. Prin urmare, e un site de interes pentru cei care lucrează în digital, dar și pentru cei care doresc să descopere lucruri interesante din internetul acesta vast. Sau poate care au nelămuriri despre social media.

De ce să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro

Prin urmare, te invit să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro prin formularul de mai jos. Așa vei fi mereu la curent cu tot ce public pe site, video-uri pe care le realizez (pe subiecte de social media și digital), dar și informații importante din alte surse de încredere (atât din România, cât și de la nivel internațional).

*Nu fac spam și nu dau mai departe baza de email-uri.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro: