Bună,

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești interesat(ă) să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro și pentru acest lucru îți mulțumesc.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro:newsletter socialweb.ro

Ce experiență am (și constituie structura de rezistență a site-ului SocialWeb.ro)

Am pornit site-ul SocialWeb.ro în 2010 după ce în 2009 începusem să folosesc social media în scopuri profesionale. Observând comportamentul prietenilor mei de pe Facebook și cât de mulți utilizatori își făceau constant conturi, am considerat că site-ul pentru care lucram atunci (www.cosmopolitan.ro) ar putea folosi Facebook-ul pentru a găsi noi persoane interesate de conținutul site-ului. Și așa am ajuns să testez tot felul de modalități prin care să distribui conținut prin tot ce oferea Facebook-ul. Plus, am luat și un onorabil loc 2 la Webstock în 2010 (locul 1 a fost luat pe bună dreptate de Decât o Revistă).

Apoi am avut și câteva proiecte freelance. Cel care m-a învățat multe și a fost dulce a fost o campanie pe care am realizat-o împreună cu Heidi.

În prezent sunt Online Coordinator pentru revista Marie Claire România (mă ocup atât de partea de conținut, cât și de partea de social media).

Ce găsești pe SocialWeb.ro

Restul timpului îl redirecționez către SocialWeb.ro. Site-ul este destinația tuturor pasionaților de social media, dar poți găsi aici și gadgeturi cool, aplicații de instalat pe telefon, site-uri interesante și alte lucruri din zona digitală. Plus, avem o secțiune dedicată zonei de beauty, la intersecția cu zona tech – BeautyWeb. Prin urmare, e un site de interes pentru cei care lucrează în digital, dar și pentru cei care doresc să descopere lucruri interesante din internetul acesta vast.

De ce sa te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro

Prin urmare, te invit să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro prin formularul de mai jos. Așa vei fi mereu la curent cu tot ce public pe site, video-uri pe care le realizez (pe subiecte de social media și digital), dar și informații importante din alte surse de încredere (atât din România, cât și de la nivel internațional).

*Nu fac spam și nu dau mai departe baza de email-uri.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro: