Contact Information

Bună,

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești interesat(ă) să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro și pentru acest lucru îți mulțumesc.

În cazul în care nu apare formularul de mai jos, click aici pentru a accesa newsletter-ul și pentru a te abona.


Ce experiență am (și constituie structura de rezistență a site-ului SocialWeb.ro)

Am pornit site-ul SocialWeb.ro în 2010 după ce în 2009 începusem să folosesc social media în scopuri profesionale. Observând comportamentul prietenilor mei de pe Facebook și cât de mulți utilizatori își făceau constant conturi, am considerat că site-ul pentru care lucram atunci (www.cosmopolitan.ro) ar putea folosi Facebook-ul pentru a găsi noi persoane interesate de conținutul site-ului. Și așa am ajuns să testez tot felul de modalități prin care să distribui conținut prin tot ce oferea Facebook-ul. Plus, am luat și un onorabil loc 2 la Webstock în 2010 (locul 1 a fost luat pe bună dreptate de Decât o Revistă).

Am lucrat și la revista Marie Claire ca Online Coordinator, unde m-am ocupat de tot ce însemna prezența online a revistei – site, calendar editorial, editare articole, SEO, newsletter, plus prezența în social media a revistei, cu tot felul de proiecte dedicate, promovarea evenimentelor și a conținutului.

Apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM România. Cum e de așteptat, m-am ocupat de tot ce a însemnat prezența radioului nr 1 în România în social media. De la promovarea conținutului de pe site și concursuri, până la promovarea emisiunilor și coordonarea parteneriatului cu Untold și Neversea (plus alte evenimente) pe tot ce a însemnat online – livestreaming și moderare, promovare înainte, în timpul și după festivaluri, promovarea interviurilor, cât și transmiterea atmosferei de festival.

Pe lângă acestea am lucrat și ca freelancer pentru branduri mai mici sau mai mari.

Numitorul comun în toate acest proiecte e partea de content. Am creat content în toate formatele, dimensiunile și pentru toate platformele. Am făcut și coordonat strategii de promovare a tot felul de evenimente și proiecte în social media.

Ce găsești pe SocialWeb.ro

Site-ul este destinația tuturor pasionaților de social media. Aici vei găsi știri, articole, topuri, tutoriale utile, plus altfel de recomandări (conturi de urmărit, videouri de văzut. Pe lângă acestea ocazional mai recoman gadgeturi cool, aplicații de instalat pe telefon, site-uri interesante și alte lucruri din zona digitală. Prin urmare, e un site de interes pentru cei care lucrează în digital, dar și pentru cei care doresc să descopere lucruri interesante din internetul acesta vast. Sau poate care au nelămuriri despre social media.

De ce să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro

Prin urmare, te invit să te abonezi la newsletter-ul SocialWeb.ro prin formularul de mai jos. Așa vei fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în social media, ce articole am mai publicat pe site, video-uri de pe YouTube (pe subiecte de social media și digital), dar și informații importante din alte surse de încredere (atât din România, cât și de la nivel internațional).

*Nu fac spam și nu dau mai departe baza de email-uri.