Contact Information

Dacă împarți contul de Netflix cu cineva sau inviți prietenii la tine să vă uitați la un film sau un serial pe Netflix și nu vrei să vadă nimeni istoricul tău de vizionări, atunci trebuie să știi că poți să îl ștergi. Și îți arăt și cum.

Poate nu vrei să știe nimeni că te uiți la seriale asiatice sau filme romantice (mai ales dacă ești tip). E ok să te uiți la ce îți place. Nu trebuie să îți ascunzi pasiunile, dar dacă vrei să ții secrete preferințele tale în materie de filme și seriale, atunci o poți face foarte ușor pe Netflix.

Începe prin a intra pe Netflix. Loghează-te în cont și alege numele contului unde dorești să faci modificări în istoricul de vizionare. O poți face fie pe un calculator, fie pe tabletă sau telefon. Apoi trebuie să dai click pe ultima iconiță din dreapta.

Apoi din meniul care se deschide dai click pe Account.

După ce se deschide pagina de cont, dai scroll în jos până vezi opțiunea Viewing activity. Și dai click pe ea.

Și așa ajungi în secțiunea din Netflix unde e stocat istoricul de vizionări și cel de rating-uri oferite.

În această secțiune filmele și serialele sunt organizate după data la care au fost vizionate și li se afișează titlul.

Tot aici poți raporta orice problemă pe care ai întâmpinat-o când ai dorit să vizionezi un film sau serial și poți șterge unul sau mai multe titluri din istoricul de vizionare.

Pentru a șterge unul sau mai multe titluri, dai click pe acel X afișat în dreapta titlului (în capăt).

Dacă e vorba de un film, îți va apărea un mesaj prin care ești anunțat că titlul va dispărea din istoricul de vizionare în 24 de ore. Dacă este vorba de un episod dintr-un serial, îți va apărea opțiunea Remove Series, care te poate ajuta să ștergi cu un click toate episoadele serialului. Și, la fel ca în cazul filmelor, va dispărea din lista în 24 de ore.

După ce un titlu e îndepărtat din istoricul de vizionare, nu îl vei mai vedea în secțiunea Recently Watched sau Continue Watching. Mai mult, titlul nu va mai fi inclus în recomandările viitoare făcute de Netflix. Încă îl mai poți căuta în Netflix și va apărea în categoria genului respectiv.

Și fiecare cont are propriul istoric de vizionare. Iar de pe conturile destinate copiilor istoricul nu poate fi modificat.

BONUS: Poți să intri în secțiunea Viewing Activity și pentru a te asigura că nimeni nu mai folosește abuziv contul tău.

Dacă vrei să sari peste toți acești pași…

Te poți duce direct la acest link – www.netflix.com/ViewingActivity – și vezi direct lista de filme și seriale la care te-ai uitat.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

6 Comments

 • Lista codurilor secrete de pe Netflix - SocialWeb.ro, 16/06/2019 @ 17:47

  […] Descoperă și Cum ștergi istoricul de filme și seriale pe care le-ai văzut pe Netflix […]

 • Cristina Avădănei, 30/04/2019 @ 17:11

  @Denisa siminescu: Am făcut un tutorial video cu asta, în care am inclus și cum faci asta pe mobil. https://www.youtube.com/watch?v=s4vjIcYzBMU

 • Cristina Avadanei, 31/01/2019 @ 15:26

  @Denisa Siminescu: Mi-a luat ceva, dar am făcut un video despre asta și îți arăt cum faci și pe mobil asta.

 • Denisa siminescu, 10/01/2019 @ 22:43

  Cum fac asta de pe telefon

 • Cristina Avadanei, 09/10/2018 @ 07:42

  @Andrei: Nu. Din ce am testat eu, nu apare nici o notificare. Și de-a lungul timpului am observat că notificările sunt doar despre filme și seriale. Deci cred că ești ok ;)

 • Andrei, 09/10/2018 @ 00:08

  O intrebare, nu sunt detinatorul de drept al unui cont netflix, daca sterg din istoric un serial la care m-am uitat posesorul este instiintat printr-o notificare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *