Contact Information

Instagram a lansat funcția “Mute” pentru Story-uri și postări. Este echivalentul funcției de unfollow de pe Facebook. Are alt nume pentru că pe “Instagram” funcția “Follow” e folosită cu scopul de urmări un cont.

Deci activând Mute pe Instagram se păstrează Follow-ul contului (adică tu apari în continuare că ai dat follow contului), dar nu mai vezi Story-urile și postările respectivului cont. Folosesc denumirea generală de cont pentru că poate vrei să dai mute unui cont business.

Atenție! Pe Instagram, trebuie să dai Mute separat pentru Story-uri și postări.

Cum dai Mute Story-urilor unui cont Instagram

Poate e cineva care postează muuuulte Story-uri și te-ai săturat să îți domine constant primele poziții. Sau poate e un cont pe care preferi să-l urmărești postări, nu și Story-uri. Orice motiv ai avea, mai jos îți arăt cum pui pe mute un Instagram Story.

În primul rând, poți da Mute Story-urilor unui utilizator doar din feed, nu și din pagina de profil.

cum dai mute cuiva pe instagram

Apoi alegi din șirul de Story-uri din partea de sus, contul pe care dorești să dai Mute pentru Story-uri. Apeși prelung pe el până îți apare meniul de mai jos. Și aici selectezi Mute [numele contului respectiv].

cum dai mute cuiva pe instagram

Cum dai Unmute Story-urilor

La finalul lungului șir de Story-uri (din ecranul de pornire al aplicației) apar Story-urile cărora le-ai dat Mute. Apar mai șterse față de cele normale.

cum dai mute cuiva pe instagram

Pentru a da unmute Story-urilor unui cont Instagram, trebuie să apeși prelung pe acel Story și selectezi din meniu Unmute [numele contului].

cum dai mute cuiva pe instagram

Cum dai mute postărilor unui cont pe Instagram

Ieri Instagram a lansat opțiunea de mute și pentru postări. Eu încă nu o am, dar îți spun unde o găsești. Poate la tine apare.

Tot din feed-ul Instagram poți face asta. Trebuie să dai tap pe iconița aceea cu 3 puncte din colțul din dreapta sus. Îți va apărea un meniu cu mai multe opțiuni prin care și cea de Mute. După ce dai tap pe ea ți se va deschide un al doilea meniu de unde poți alege dacă vrei să dai mute doar postărilor sau vrei să dai mute și postărilor și Story-urile acelui cont de Instagram.

cum dai mute cuiva pe instagram

Era timpul pentru ca această opțiune să apară și pe Instagram. Fiecare din noi avem anumite persoane pe care le ținem în listă dintr-un soi de obligație, dar de fapt nu vrem să le vedem postările și Story-urile.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *