Nu știu dacă ești interesat de mondenități și familii regale, dar mâine Prințul Harry (fiul cel mic al Prințesei Diana) se căsătorește. Jobul meu de zi implică să fiu la curent cu se întâmplă în sfera celebrităților (și să și scriu despre asta) așa că sunt mai mult decât mi-aș dori la curent cu tot ce se întâmplă.

Dar nu o să te spamez cu bârfe și detalii despre nuntă. Ci mai departe găsești informații de la YouTube. Mai exact, au făcut publice cele mai populare video-uri cu familia regală britanică pe YouTube.

De când s-a anunțat logodna Prințului Harry cu Meghan Markle în noiembrie 2017, a fost o creștere de 174% în afișări pe YouTube pentru clipurile cu Prințul Harry și o creștere de 311% pentru clipurile cu Meghan Markle la nivel global.

Meghan Markle este cel mai popular membru al familiei regale pe YouTube până acum în 2018 cu 94 de milioane de afișări. Prințul Harry are 56 de milioane.

Multe afșări e posibil să le fi făcut și eu. :)) Îmi place de ei doi. Aduc un aer de schimbare în familia regală

Cele mai vizionate video-uri cu Prințul Harry și Meghan Markle (la nivel global)

Cele mai vizionate video-uri cu Meghan Markle din toate timpurile

Cele mai vizionate video-uri cu Prințul Harry din toate timpurile

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.