Contact Information

E 1 iunie. E Ziua Copilului, dar e început de lună ceea ce înseamnă că apar noi filme și seriale pe Netflix.

Iar acest început de lună aduce 4 filme românești pe Netflix. Cele 4 filme au un numitor comun și anume, Cristina Jacob, care a regizat toate cele 4 filme.

Nu sunt primele filme românești. ”Ghinionistul” a fost primul film românesc inclus pe Netflix. (Mulțumesc, Iulia!)

Cele 4 filme sunt: ”Oh, Ramona”, ”Selfie”, ”Selfie 69” și ”Love is a Story”.

Ar fi de menționat că ”Oh, Ramona” e singurul care e în engleză. Și edisponibil ”în 190 de țări, tradus în 33” conform postării pe de profilul Cristinei Jacob.

”Selfie”, ”Selfie 69” și ”Love is a Story” au audio atât în română, cât și în poloneză. Evident cine nu înțelege limba, are opțiunea subtritării. Nu ar lucra altfel Netflix.

Andrei Ciobanu a făcut și el anunțul pe contul lui de Facebook legat de includerea filmului ”Oh, Ramona” în platforma Netflix.

Deși mă îndrept cu pași repezi spre 30 de ani, am primit azi, chiar de Ziua Copilului, un cadou extraordinar de frumos. După cum știți, pe 14 feburarie anul ăsta, ”Suge-o, Ramona” a fost ecranizată de către Cristina Jacob(căreia îi mulțumesc pentru tot) și a devenit ”Oh, Ramona”, un film făcut de români, în limba engleză, cu actori străini, care a devenit singurul film românesc ce a făcut încasări de un milion de dolari și s-a bucurat de un mare succes intern.

Acum însă, a venit momentul să trecem la nivelul următor și sunt incredibil de mândru să vă anunț că ”Oh, Ramona!” de astăzi e și pe net și nu oriunde, ci pe NETFLIX. Prima producție din românescă distrubuită de către NETFLIX în 190 de țări.

E un semn bun că tot mai multe filme românești sunt incluse. 😉

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *