Contact Information

Conform Bloomberg, luni, la Worldwide Developer Conference, Apple va anunța închiderea iTunes, dar și ce mai pregătesc.

apple inchide itunes

iTunes s-a lansat în 2001 și a revoluționalizat tot ce înseamnă să deții și să asculți muzică. Însă de-a lungul anilor, au apărut și alte aplicații care au devenit competiție serioasă pentru iTunes.

Acum, de exemplu, Spotify a denit foarte popular. Iar pe zona TV – e multă concurență.

Dar ce urmează?

Se pare că iTunes se va separa în 3 aplicații: Music, TV și Podcasts, aplicații deja disponibile în App Store. Și, pe site-ul 9to5mac.com, poți vedea cum ar putea arăta aplicațiile.

Conform Bloomberg,

”Schimbările vor evidenția noua generație de device-uri și programe: Apple Watch mai independent de iPhone, iPad cu software ce reduce nevoia unui laptop, aplicații care merg pe orice device Apple și zone de dezvoltare, cum ar fi realitatea augumentată și managementul sănătății.”

Citește mai multe în articolul de pe site-ul Bloomberg și, evident, așteptăm anunțul official din partea Apple.

Foto: PicJumbo

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *