Contact Information

gadgeturi pe care trebuie sa le aiO zic din nou: în prezent, tehnologia este la un pas distanță, devenind unul dintre cele mai importante elemente pe care se bazează viețile noastre. În materie de frumusețe, dictează numeroase lansări, dar domeniul high-tech face casă bună și cu zone adiacente, cum ar fi cea de lifestyle. Azi îți prezint 5 gadgeturi revoluționare care împletesc eficient frumusețea cu stilul de viață.

Da, astăzi îți voi povesti despre 5 gadgeturi lansate în 2018, care mi-au atras atenția ca un magnet. Și recunosc că am ieșit puțin din zona mea de confort, cea clasică, de beauty, pentru că 2 dintre acestea mi se par ideale pentru un stil de viață sănătos. Și, cum bine știm, un healthy lifestyle înseamnă și un look perfect sau un aspect de zile mari al pielii. Așadar, să purcedem!

Beauty Gadgets

Foreo Luna play smart – pentru o analiză completă a nivelului de hidratare

gadgeturi pe care trebuie sa le aiDacă până acum trebuia să treci pragul cabinetului dermatologic sau să efectuezi o diagnoză a pielii într-un centru specializat pentru a afla mai multe despre starea tenului tău, iată că acum acest lucru se poate efectua și acasă. Pentru că FOREO, brandul suedez beauty-tech care a captat atenția tuturor anul acesta, a lansat încă un device inteligent de skincare. Este vorba despre LUNA play smart, proiectat precum un soi de beauty coach pentru tine și epiderma ta, pornind de la premisa că fiecare piele este unică și fiecare dintre noi are nevoie de o rutină specifică și personalizată de îngrijire.

Această perie facială ultraigienică folosește senzori încorporați pentru a realiza o analiză rapidă și eficientă a tenului, fiind capabilă să și creeze un ritual de curățare adaptat nevoilor unui tip specific de piele. În plus, acești senzori sunt conectați la aplicația FOREO (disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play) și citesc nivelul de hidratare (1.000 de unități pe secundă), tipul de ten și vârsta biologică. Pe baza acestor evaluări, aplicația oferă recomandări de skincare și creionează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare utilizator în parte.

În afară de algoritmul său unic, LUNA play smart conține toate caracteristice-semnătură ale brandului: puncte de contact gradate (pentru precizie), design ușor și ergonomic, silicon ultramoale (de 35 de ori mai igienic decât perii din nailon), timer încorporat (pentru schimbarea zonei tratate), până la 8.000 de pulsații T-Sonic pe minut și baterie extrem de rezistentă (circa 400 de utilizări).

  • Device-ul pentru ten este disponibil deja în România în magazinele Douglas, DM dorgerie markt și online, pe emag.ro și douglas.ro. Prețul este de 449 lei.

GloPRO Lip Edition Microneedling Regeneration Tool – pentru un tratament-minune al buzelor

gadgeturi pe care trebuie sa le aiCe se întâmplă atunci când combini 2 dintre cele mai mari tendințe ale momentului în ceea ce privește buzele (aspect suculent și microneedling)? Ei bine, ia naștere un gadget special destinat îngrijirii acestora, GloPro Lip Edition Microneedling Regeneration Tool. Lansat în ianuarie 2018, acesta a avut un succes uimitor, înregistrând vânzări-record, de 15.000 de unități în numai câteva zile.

Dar să vedem și care sunt atuurile sale. Aparatul se folosește numai după demachierea optimă a buzelor, de preferat seara, fiind aplicat numai pe suprafața buzelor. Cu o presiune modică (nu vrem să agresăm pielea vulnerabilă din această zonă a chipului), cele 540 de ace miniaturale atașate vor penetra pielea, conturând un efect voluminos și sănătos aproape instantaneu. Cu alte cuvinte, dispozitivul stimulează procesul de vindecare naturală a pielii buzelor, prin crearea de colagen nou. De asemenea, lumina roșie, tip LED, fuzionează eficient cu funcția Vibrotactile Stimulation, pentru a ajuta celulele să se regenereze optim.

Aparatul se folosește de 2-3 ori pe săptămână, prin mișcări delicate și repetate (2-3 ori), numai pe zona buzelor.

  • Găsești GloPro Lip Edition Microneedling Regeneration Tool pe Nordstrom, la prețul de 848 lei.

Michael Todd Sonicblend Antimicrobial Sonic Makeup Brush – pentru un machiaj profesionist

gadgeturi pe care trebuie sa le aiSunt sigură că peria sonică de la Michael Todd este genul de accesoriu care te-ar tenta în numai o secundă. Cunosc senzația, așa mi s-a întâmplat și mie. Sonicblend Sonic Makeup Brush este primul instrument de machiaj care aplică fondul de ten și alte formule cosmetice (blush, produse de conturare, iluminator, pudră), prin intermediul a mai bine de 400 de micromișcări sonice pe secundă. Totul pentru un aspect natural și impecabil, dar și pentru un ritual de beauty lipsit de bacterii și alte particule dăunătoare. Deci, ai ghicit, este un device ideal pentru tine mai ales dacă ai parte de un ten sensibil sau predispus la acnee și alte afecțiuni.

Peria de machiaj funcționează, de altfel, pe baza tehnologiei Smart 3D Flaw-Fill, care asigură o aplicare trimidensională a produselor pe care le folosești.

De ce mai este ideală? Pentru că face treabă bună și în minimizarea porilor, iar formulele pe care le disipezi cu ajutorul ei nu se strâng absolut deloc. Și da, să recunoaștem, procesul de make-up este mult mai simplu și mai rapid de realizat.

  • Produsul este disponibil pe amazon.com, la prețul de 79 de dolari.

Lifestyle Gadgets

SleepScore Max – pentru o odihnă eficientă

gadgeturi pe care trebuie sa le aiSleepScore Labs, care colaborează cu RedMed, o companie medicală axată pe dispozitive pentru îmbunătățirea calității somnului, a lansat un instrument dedicat monitorizării somnului pentru persoanele care se confruntă cu insomnii sau simt că nu se odihnesc așa cum trebuie. Iar noi știm că acea tinerețe fără bătrânețe se traduce și prin cicluri complete de somn. Bine, lipsa acestora înseamnă și probleme asociate cu obezitate, boli cardiovasculare, diabet, afectarea atenției etc.

Noul aparat, SleepScore Max, vine ca o soluție, înregistrând stadiile de somn. Acesta se conectează la o aplicație specifică pentru smartphone, afișând date privind somnul și sugestii pentru ameliorarea sa. Mai mult, preia date și privind stilul de viață, cum ar fi regimul alimentar, și funcționează pe baza unor senzori de mișcare, ce înregistrează respirația și pozițiile corpului în fiecare ciclu de somn. După aceeea, trimite pulsuri de unde radio, pe care le analizează sub formă de ecouri. Pe măsură ce te miști – și aici intră chiar și cele mai sensibile mișcări -, undele ecoului se modifică și sunt convertite în semnale.

Cu alte cuvinte, gadgetul măsoară: stadiile somnului (lumină, trezire, somn REM, somn profund), timpul adormirii, durata somnului, temperatura ambientală. Totul prin intermediul celor 3 senzori – unul de somn, unul de temperatură și unul de lumină.

  • SleepScore Max costă 149,99 dolari și este disponibil aici.

Elvie Trainer – pentru antrenarea mușchilor pelvieni

gadgeturi pe care trebuie sa le aiVara trecută, cei de la BARZA au prezentat Elvie Trainerun aparat conceput pentru antrenarea, întărirea și tonificarea mușchilor pelvieni prin intermediul exercițiilor Kegel și a unei tehnologii patentate. Mai exact, acesta funcționează pe baza tehnologie biofeedback-ului pentru a detacta direcția contracției musculare și pentru a alerta utilizatoarele dacă efectuează incorect exercițiile.

De unde ideea? Potrivit statisticilor, una din 3 femei și mai bine de 80% dintre gravide și proaspete mămici se confruntă cu slăbirea mușchilor pelvieni. Aici intervin procedurile Kegel, care, practicate în mod regulat și eficient în perioada sarcinii, îmbunătățesc sănătatea intimă, accentuează puterea toracelui, ajută la controlul vezicii urinare și la susținerea sarcinii.

Elvie Trainer se introduce în vagin și se conectează la aplicația care te ghidează pe parcursul a 5 minute de antrenament. Senzorii de forță și de mișcare măsoară mișcarea mușchilor pelvieni, iar exercițiile pot fi vizualizate în timp real, în aplicație. Aceasta urmărește progresul, corectează tehnica abordată, instruiește pe parcursul diferitelor niveluri de dificultate și permite stabilirea unor obiective personale. De altfel, aplicația vine la pachet cu 6 tipuri de exerciții amuzante și unice, 4 niveluri de exerciții (începător, intermediar, avansat și antrenament), memento-uri motivaționale.

În ceea ce privește igiena, poți sta liniștită, căci dispozitivul este realizat din silicon medical, deci ultrasafe, iar dimensiunile sunt mici – 35x30x80 mm.

  • Gadget-ul este disponibil online, pe testulbarza.ro, la prețul de 899 lei.
Share:

Ador domeniul de beauty. De fapt, am început să-l iubesc treptat, cumva silit la început, deoarece îmi doream să fac styling (clișeic, nu-i așa?). După un internship pe departamentul de fashion la Beau Monde, în septembrie 2012, am devenit beauty editor (cam paradoxal) la aceeași revistă, unde sunt și acum. Din februarie 2017, sunt beauty editor și la Marie Claire. Mă găsești și în online: pe marieclaire.ro și, de acum, și aici - unde îți voi povesti despre cum se întrepătrund tehnologia cu frumusețea. Enjoy!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *