Că industria cosmetică avansează cu o viteză uluitoare și primește tot mai mult infuzii tehnologice nu mai este un secret. Astăzi, însă, îți propun să te concentrezi și asupra podoabei capilare. Îți prezint 3 inovații beauty tech, astfel încât părul tău să aibă parte de o îngrijire 100% personalizată.

gadgeturi pentru par

Nu există anotimp în care părul tău să fie lipsit de agresiunile mediului înconjurător. Primăvara trebuie să fii atentă la regenerarea firelor, vara trebuie să controlezi sebumul în exces și efectele nocive ale razelor solare, toamna ai nevoie de un plus de strălucire, iar iarna vine la pachet cu șuvițe uscate și casante.

Ce-i drept, nici acțiunea instrumentelor de styling pe bază de căldură nu este benefică. Mai are rost să pomenesc despre formulele alese necorespunzător, în cazul în care nu ai efectuat o diagnoză în salon?

Cumva, ne gândim că părul nu este precum tenul, că doar nu o să-ți arate vârsta înainte de vreme și că nu este o carte de vizită chiar atât de dificil de întreținut. Greșit! Șuvițele tale fac parte de arsenalul de frumusețe cu care te prezinți în lume, iar îngrijirea completă și ca la carte a acestora este primordială.

Prin urmare, îți propun să treci la the next level în acest sens și vin cu 3 soluții uimitoare și inovatoare pentru tine.

1. Hair Coach by Kérastase

gadgeturi pentru parUn device lansat anul trecut, în cadrul târgului internațional CES, care a făcut furori de la prima postare pe Instagram este Hair Coach. Peria inteligentă lucrează împreună cu un smartphone, fiind dezvoltată împreună cu Withings, noua achiziție Nokia Technologies.

În timp ce o folosești, senzorii de ultimă generație ai gadgetului transmit aplicației din telefon nevoile părului tău, precum și alte informații vitale și exterme care influențează aspectul podoabei capilare: nivelul de umiditate din aer, viteza vântului, temperatura sau cât de nocive sunt razele ultraviolete în acel moment.

Fiecare utilizare este, de altfel, sinonimă cu efectuarea unui diagnostic personalizat, urmând ca, la final, peria să îți furnizeze, în timp real, sfaturi și recomandări de ordin capilar.

Vestea bună este că peria va fi disponibilă și la noi în țară, în curând.

2. EnergyCode Complex by System Professional

gadgeturi pentru parBrandul profesional a plecat de la ideea că nu există 2 persoane cu același tip de păr și, respectiv, aceleași nevoi de îngrijire, și a lansat un sistem unic în industrie. EnergyCode Complex constă într-un proces personalizat de transformare a părului, cu aproximativ 174.000.000 de combinații de produse disponibile sau sisteme, așa cum le numesc specialiștii Wella.

Cum funcționează această inovație? Precum un ansamblu tehnologic de cartografiere și diagnostic – EnergyCode Mapping – care analizează șuvițele și scalpul, urmând ca un expert să-ți identifice profilul unic de energie și să-ți prescrie un tratament personalizat de îngrijire.

Mai exact, este vorba despre o aplicație inteligentă care verifică nivelul de elasticitate, sănătatea și sensibilitatea firelor de păr. Lipidele aflate în componența firului sunt direct responsabile de nivelul de energie a părului.

Sistemul este disponibil în saloanele avizate System Professional.

3. Supersonic Hair Dryer by Dyson

gadgeturi pentru parDacă ai auzit de această companie britanică, înseamnă că știi că, de regulă, produce aspiratoare și alte produse electronice și electrocasnice. Cu toate acestea, anul trecut, Dyson a dat lovitura pe piața frumuseții, lansând un uscător de păr care a surclasat rapid alte instrumente notorii de profil.

Denumit Dyson Supersonic Hair Dryer, produsul a fost creat pentru a proteja părul de efectele nocive ale temperaturilor crescute. Spre deosebire de un gadget clasic, acesta nu este dozat cu un difuzor sub formă de pâlnie, având însă un element circular în interior. Mai mult, se bazează pe tehnologia brevetată Air Multiplier, pentru a aspira aerul în motor și pentru a amplifica, astfel, puterea. În acest fel, creează un jet direct de aer, care nu afectează firul de păr și care usucă extrem de rapid și coafează în același timp – și scapi de efectul de frizzy hair.

Din fericire, uscătorul de păr este disponibil și în România, pe emag.ro.

Foto: pexels.com, PR

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.