Contact Information

calendar editorial social media octombrie 2018Evenimente, zile naționale și internaționale, sărbători și alte evenimente din fiecare zi a lunii octombrie, care te pot ajuta să completezi / să extinzi calendarul editorial. Dacă ai alte sugestii de informații care ar trebui incluse în acest calendar, poți să-mi scrii la cristina.avadanei[at]gmail.com.

* Persoanele celebre sunt trecute în această agendă luând în considerare data la care s-au născut.

1 octombrie

Zile naționale Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Scafandrului Român Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice Paris Fashion Week Julie Andrews Cristian Tudor Popescu Roy Oliver Disney a inaugurat parcul de distracții Walt Disney World Resort de lângă Orlando, Florida, în onoarea fratelui său decedat, Walt Disney. (1971)
Ziua Mondială a Vegetarienilor Anim’est Brie Larson A fost dată în folosință prima linie de tramvai în municipiul Cluj-Napoca. (1987)
Ziua Internațională a Muzicii Zach Galifianakis Pugilista Mihaela Cijevschi (cat. 54 kg) a devenit prima campioană mondială din istoria boxului feminin românesc, titlu cucerit la Campionatele Mondiale de la Podolsk, Rusia. (2005)
Ziua Internațională a Muzicii Theresa May Sony a lansat CDP-101, primul CD audio player, la prețul de 900 de dolari. (1982)
Ziua Internațională a Medicului Jimmy Carter A fost înființat Parcul Național Yosemite de către Congresul SUA. (1890)
Ziua Mondială a Arhitecturii William Boeing (fondatorul Boeing Company) Universitatea Stanford și-a deschis porțile. (1891)
Ziua Mondială a Habitatului Dave Arneson (co-creatorul Dungeons & Dragons) A apărut pentru prima dată exprimarea “In God we trust” pe bancnotele americane. (1957)
Esai Morales NASA a fost creată pentru a înlocui NACA. (1958)
André Rieu

2 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Internațională a Non-violenței Paris Fashion Week Mahatma Gandhi Dan Spătaru “Peanuts” de Charles M. Schulz a fost publicat pentru prima dată. (1950)
“Ziua Mondială a Paraliziei Cerebrale “ Anim’est Sting Ciprian Marica Seria “The Twilight Zone” a avut premiera la postul de televiziune CBS. (1959)
Ziua Mondială a Animalelor de Fermă Camilla Belle A avut loc premiera filmului de animație “Antz”. (1998)
Donna Karan (DKNY)
Annie Leibovitz
Lorraine Bracco
Darren Cahill

3 octombrie

Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Paris Fashion Week Gwen Stefani Silvia Dumitrescu Președintele american Abraham Lincoln a declarat a patra zi de joi din luna noiembrie drept Thanksgiving Day („Ziua Recunoștinței”). (1863)
Anim’est Alicia Vikander A doua conferință internațională despre telegrafia fără fir a adoptat mesajul SOS („Save Our Souls”, „Save Our Ship”) ca semnal internațional de forță majoră înlocuind semnalul CQD. (1906)
Lena Headey Frații Bloomingdale au deschis primul lor magazin pe 938 Third Avenue în New York. (1872)
Neve Campbell
Clive Owen
ASAP Rocky
Seann William Scott
Kevin Richardson (Backstreet Boys)
Zlatan Ibrahimović
Chubby Checker
Fred DeLuca (co-fondatorul Subway)
Ashlee Simpson
Alex Trimble (Two Door Cinema Club)

4 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Internațională a Animalelor Anim’est Dakota Johnson Florian Pittiş Sputnik 1, primul satelit artificial al Pământului, a fost lansat pe orbită de o rachetă R-7 Semiorka de la cosmodromul Baikonur din RSS Kazahă, URSS. (1957)
Alicia Silverstone Cabral Ibacka Primul Orient-Express a plecat de la Paris la Giurgiu (România) via Munich și Vienna. (1883)
Susan Sarandon Mircea Albulescu A fost organizat primul turneu de golf, la Newport (Rhode Island). (1895)
Christoph Waltz Marius Manole Văduva lui John Lennon, Yoko Ono, a inaugurat într-o zonă de la periferia orașului Tokio, primul muzeu consacrat în exclusivitate legendarului component al formației Beatles. Muzeul conține cca 130 de obiecte care au aparținut marelui cântăreț, între care și un jurnal, care conține poezii și schițe. (2000)
Liev Schreiber WikiLeaks a fost lansat de Julian Assange. (2006
Rachael Leigh Cook
Russell Simmons
Alvin Toffler
Anne Rice
Armand Assante
Richard Reed Parry (Arcade Fire)

5 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Mondială a Zâmbetului Anim’est Kate Winslet Lângă Londra are loc prima cursă ciclistă contra cronometru pe șosea. Evenimentul a fost organizat de North Road Cycling Club, pe un traseu de 50 de km. (1895)
Ziua Profesorului Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) Jacob Tremblay Membrii trupei The Beatles au lansat primul lor hit în Anglia, “Love Me Do”. (1962)
Ziua Internațională a Educației Maramureș Balloon Fiesta Jesse Eisenberg Dr. No, primul film din seria James Bond (cu Sean Connery și „Bond-Girl“ Ursula Andress), are premiera în Marea Britanie. (1962)
Webstock Brian Johnson BBC One emite primul episod din Monty Python’s Flying Circus a trupei de comedie Monty Python. (1969)
Neil deGrasse Tyson Prima adresare televizată de la Casa Albă a fost făcută de președintele Harry S. Truman. (1947)
Nicky Hilton
Daniel Baldwin

6 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Instagram Anim’est Elisabeth Shue Cleopatra Stratan A fost lansată aplicația Instagram, doar pentru terminalele iOS. (2010)
Maramureș Balloon Fiesta Amy Jo Johnson În zona Montmartre din Paris, s-a deschis clubul de divertisment Moulin Rouge, care va deveni cel mai faimos teatru varieté din lume. (1889)

7 octombrie

Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Anim’est Toni Braxton Luminiţa Anghel A fost inaugurat Castelul Peleș. (1883)
Maramureș Balloon Fiesta Simon Cowell Simona Amânar Modelul de cod de bare realizat de Woodland și Silver a început să fie folosit ca model general de identificare a produselor. (1952)
Thom Yorke
Vladimir Putin
Allison Munn

8 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Caracatiței Bruno Mars Adela Popescu “Cats” a avut premiera pe Broadway și se mențione timă de 18 ani. (1982)
Matt Damon
Barbara Palvin
Chevy Chase
Sigourney Weaver
Bella Thorne
Nick Cannon
Jesse Jackson
Johnny Ramone (Ramones)
Reed Hastings (co-fondatorul Netflix)

9 octombrie

Zile naționale Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului Ziua Mondială a Poștei Bella Hadid Adrian Pintea Monumentul Washington a fost deschis oficial publicului la Washington, DC. La acea vreme era cea mai înaltă structură din lume. (1888)
John Lennon Văduva lui John Lennon, Yoko Ono, a inaugurat la Tokyo primul muzeu consacrat în exclusivitate legendarului component al formației Beatles. (2000)
David Cameron Google a anunțat că preia compania YouTube. (2006)
Sharon Osbourne
Sean Lennon
Brandon Routh
Guillermo del Toro
Scott Bakula
PJ Harvey
Joseph Friedman (inventatorul paiului flexibil)
Steve McQueen
Giuseppe Verdi

10 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Sănătății Mintale Mya Laura Stoica A început construcția clădirii Universității din București după planurile arhitectului Alexandru Orăscu. (1857)
Ziua Mondială de Luptă împotriva Pedepsei cu Moartea Mario Lopez Compania Bayer a pus în vânzare aspirina. Noul medicament a fost obținut de un chimist bavarez, Felix Hoffman, pentru a ameliora reumatismul tatălui său. Aspirina a fost derivată la început din acidul salicilic, un extract din coajă de salcie, dar în 1899 Bayer a realizat un procedeu de a–l obține prin sinteză. (1903)
Ziua Mondială a Câinelui Giuseppe Verdi Waldo L. Semon a inventat vinilul. (1933)
Ziua Mondială a Terciului de Ovăz David Lee Roth (Van Halen) Compania Procter&Gamble a lansat pe piață primul detergent de uz casnic, Dreft, care conținea surfactanți sintetici. (1933)
Ziua Internațională a Persoanelor fără Adăpost Bradley Whitford A fost ridicată „Roata din Londra“. În acel moment era cea mai mare roată din Europa. (1999)

11 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Internațională a Fetelor Matt Bomer Apollo 7, prima misiune spațială cu echipaj uman din cadrul programului Apollo al NASA, s-a lansat de la Cape Canaveral, Florida. (1968)
Ziua Internațională a Coming Out-ului Luke Perry Jacques Garnerin a brevetat parașuta. (1802)
Ziua Mondială a Vederii Jane Krakowski A devenit operațional primul vapor care funcționa cu aburi, “Juliana”. (1811)
Ziua Mondială de luptă împotriva durerii Cardi B
Emily Deschanel
Michelle Trachtenberg
Eleanor Roosevelt
Joan Cusack
Stephen Moyer

12 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Limbii Spaniole Nunta Prințesei Eugenie Josh Hutcherson S-a desfășurat primul festival Oktoberfest. Cetățenii din München au fost invitați să se bucure de celebrarea căsătoriei prințului Ludwig I al Bavariei cu prințesa Therese von Sachsen-Hildburghausen. (1810)
Ziua Mondială a Artritei Hugh Jackman Scoțianul Charles MacIntosh a pus în vânzare primele pelerine de ploaie. (1823)
Ziua Mondială a Oului Luciano Pavarotti S-a inaugurat statuia lui Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro, Brazilia. Are 30 de metri înălțime fără să se includă cei 8 metri ai soclului, lățimea între brațe este de 28 metri, are o greutate de 635 de tone și este situată pe vârful muntelui Corcovado la o altitudine de 700 de metri. (1931)
A fost publicată cartea “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”, prima din cele 5 cărți ale seriei “Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” scrisă de Douglas Adams. (1979)

13 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Trombozei Kelly Preston Alexandru Andrieş A fost realizată prima fotografie aeriană din lume, dintr-un balon cu aer cald aflat la înălțimea de 1200 de picioare (366 m) deasupra orașului Boston. (1860)
Ziua Mondială pentru Reducerea Dezastrelor Naturale Kate Walsh Garrett Morgan inventează și patenteză masca de gaze. (1914)
Ziua Internațională a Scepticilor Margaret Thatcher
Ziua Treat Yo Self (prezentată în serialul “Parks and Recreation”) Ashanti
Sacha Baron Cohen
Paul Simon (Simon & Garfunkel)

14 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Standardizării Usher Ciprian Porumbescu Pilotul de încercare american Chuck Yeager a devenit primul om care a zburat cu viteză mai mare decât a sunetului. (1947)
Ralph Lauren George Washington a proclamat prima Thanksgiving Day. (1789)
Roger Moore A apărut cartea “Interpretarea viselor” a psihologului Sigmund Freud. (1900)
A fost publicată pentru prima dată cartea pentru copii “Winnie-the-Pooh” de A. A. Milne. (1926)

15 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini Astra Film Festival Sibiu Ginuwine A fost difuzat primul episod al serialului “I Love Lucy”. (1951)
Ziua Mondială a Mersului pe Jos Sarah, Ducesă de York
Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural Friedrich Nietzsche
Ziua Mondială a Studenților Chris de Burgh
Ziua Mondială a Sănătății Sânilor Dominic West
Jessie Ware

16 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Alimentației Astra Film Festival Sibiu John Mayer Inna Radio3Net a devenit primul radio românesc care emite exclusiv pe internet. (2004)
Ziua Mondială a Pâinii Angela Lansbury Romanul “Jane Eyre” de Charlotte Brontë a fost publicat la Londra. (1847)
Ziua Steve Jobs Oscar Wilde A fost fondată The Walt Disney Company de către Walt Disney și fratele lui, Roy Disney. (1923)
Ziua Mondială a Anesteziei Tim Robbins “The Lion, the Witch and the Wardrobe” de C.S. Lewis a fost publicată și s-a început seria “The Chronicles of Narnia”. (1950)
Loreen
Charles Dolan (fondatorul Cablevision și HBO)

17 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei Astra Film Festival Sibiu Felicity Jones Maica Tereza a primit Premiul Nobel pentru Pace datorită acțiunilor de sprijinire a săracilor din Calcutta, India. (1979)
Rita Hayworth
Eminem
Wyclef Jean
Evel Knievel
Arthur Miller
Robert Atkins (creatorul dietei Atkins)
Michael Eavis (fondatorul festivalului Glastonbury)

18 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Vasectomiei Astra Film Festival Sibiu Zac Efron Ştefan Bănica jr. Romanul Moby Dick de Herman Melville a fost publicat în premieră, sub titlul The Whale (Balena). (1851)
Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane Ne-Yo Mihail Sebastian A fost inaugurată linia ferată Buzău–Mărășești, prima linie de cale ferată construită de inginerii români. (1881)
Ziua Mondială a Menopauzei Lindsey Vonn S-a înființat “The British Broadcasting Company, Ltd.”, care a fost înlocuită în 1927 de “British Broadcasting Corporation” (BBC). (1922)
Chuck Berry Filmul de desene animate “The Jungle Book” („Cartea junglei”) ale studiourilor Walt Disney a avut premiera în cinematografele americane. (1967)
Freida Pinto Félicette, o pisică persană maidaneză, a devenit prima pisică ce a fost lansată în spațiu. (1963)
Jean-Claude Van Damme
Chuck Lorre

19 octombrie

Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Astra Film Festival Sibiu John Lithgow Streptomicina, primul antibiotic capabil să vindece tuberculoza, a fost izolat de cercetătorii de la Universitatea Rutgers. (1943)
Festivalul Național de Teatru Jon Favreau
Pras (Fugees)
Desmond Harrington
Jason Reitman
Gillian Jacobs

20 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Mondială a Osteoporozei Astra Film Festival Sibiu Candice Swanepoel A fost fondat clubul de fotbal FC Ceahlăul de către un grup de elevi și profesori de la Liceul Petru Rareș. (1919)
Ziua Mondială a Statisticii Festivalul Național de Teatru John Krasinski Lady Jacqueline Kennedy s-a căsătorit cu armatorul grec Aristotle Onassis. (1968)
Ziua Internațională a Leneșului Viggo Mortensen Sydney Opera House a fost inaugurată de Elisabeta a II-a după 14 ani de construcție. (1973)
Noaptea Internațională Observă Luna Snoop Dogg
Ziua internațională a controlorilor de trafic aerian Tom Petty
Ziua Internațională a Chef-ului Dannii Minogue

21 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Internațională a Nacho-ului Astra Film Festival Sibiu Kim Kardashian Lavinia Miloșovici Thomas Alva Edison a demonstrat cu succes obținerea primului bec electric durabil și practic din punct de vedere comercial, la laboratorul lui din Menlo Park, New Jersey. (1879)
Ziua Mondială a Camerelor Foto Ieftine cu Film Festivalul Național de Teatru Carrie Fisher La New York s-a deschis Muzeul Guggenheim, conceput de Frank Lloyd Wright. (1959)
Judge Judy (Judy Sheindlin) A apărut, la București, primul număr al revistei Playboy. (1999)
Celia Cruz A fost publicată prima ediție a romanului “Pentru cine bat clopotele” de Ernest Hemingway. (1940)
Alfred Nobel (inventatorul dinamitei și fondatorul premiilor Nobel Prize)
Charlotte Caffey (The Go-Go’s)
Amber Rose

22 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Caps Lock Festivalul Național de Teatru Jeff Goldblum Teatrul Metropolitan Opera din New York City a fost inaugurat cu opera Faust de Charles Gounod. (1805)
Ziua Mondială a Misionarilor Jesse Tyler Ferguson Francezul André-Jacques Garnerin a efectuat în premieră mondială o săritură cu parașuta dintr-un balon. (1797)
Ziua Internațională de Conștientizare a Bâlbâitului Shaggy The Supremes au devenit prima trupă feminină care a obținut un album #1 (The Supremes A’ Go-Go). (1966)
Catherine Deneuve
Spike Jonze
Christopher Lloyd
Zac Hanson

23 octombrie

Evenimente Personalități internaționale
Festivalul Național de Teatru Ryan Reynolds
Începe zodia Scorpion :) Emilia Clarke
Amandla Stenberg
Pelé
“Weird Al” Yankovic
Miguel
Izabel Goulart
Pierre Larousse
Anita Roddick (fondatoarea The Body Shop)
Cat Deeley
Briana Evigan
Jessica Stroup

24 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Națiunilor Unite Festivalul Național de Teatru Drake Anda Călugăreanu Prin Carta Organizației Națiunilor Unite s-a înființat organizația internațională numită Organizația Națiunilor Unite. (1945)
Ziua Mondială a Dezvoltării Informaționale Shenae Grimes Draga Olteanu-Matei A fost înființat Sheffield F.C., primul club de fotbal din lume. (1857)
Ziua Mondială a Luptei Împotriva Poliomielitei Monica Magda Catone
Zac Posen
PewDiePie (Felix Arvid Ulf Kjellberg)

25 octombrie

Zile naționale Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Armatei Române Ziua Internațională a Pastelor Festivalul Național de Teatru Katy Perry Regele Mihai I al României A fost înființat, la Mangalia, primul Muzeu al Marinei. (1965)
Ciara A avut loc primul transplant de cord, efectuat la Spitalul de Urgență Floreasca de o echipă de medici condusă de conf. dr. Șerban Brădișteanu. (1999)
Pablo Picasso Microsoft a lansat Windows XP. (2001)
Adam Goldberg
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)
Craig Robinson
Zadie Smith
Bat for Lashes (Natasha Khan)
Josh Henderson
Mia Wasikowska

26 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Internațională a Bandanei Festivalul Național de Teatru Hillary Clinton Andi Moisescu Americanul Hamilton E. Smith a brevetat mașina de spălat cu un sistem de circulare a apei reîncălzite. (1858)
Keith Urban Corina Chiriac A fost inaugurată, în prezența lui Alexandru Ioan Cuza (1859-1866), Universitatea din Iași, cu patru facultăți: Drept, Filosofie, Științe și Teologie. (1860)
Dylan McDermott Cristian Chivu
Jaclyn Smith
Seth MacFarlane
Rita Wilson

27 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Mondială pentru Patrimoniul Audiovizual Festivalul Național de Teatru Sylvia Plath S-a dat în folosință prima linie a metroului din New York, linie ce leagă primăria orașului de cartierul Harlem. (1904)
Theodore Roosevelt A fost inaugurată, la Târgu Jiu, „Coloana fără sfârșit”, sculptura lui Constantin Brâncuși. (1938)
Kelly Osbourne Joseph F. Glidden, un fermier american, a inventat sârma ghimpată. (1873)
Americanul Du Pont a anunțat denumirea primei fibre sintentice, nylon . (1938)

28 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Evenimente istorice
Ziua Internațională a Animației Festivalul Național de Teatru Bill Gates A fost întemeiată Universitatea Harvard în Massachusetts. (1636)
Caitlyn Jenner La Nice, în Franța s-a deschis primul magazin exclusiv pentru femei; « A la ville de Nancy ». (1860)
Julia Roberts Dimitri Mendeleev a elaborat Tabelul periodic al elementelor. (1869)
Troian Bellisario Președintele Grover Cleveland a inaugurat Statuia Libertății din New York, care a fost dăruită de către Franța. (1886)
Matt Smith A fost fondată trupa de hard-rock Metallica. (1981)
Joaquin Phoenix A fost publicat romanul “Călătoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift. (1726)
Frank Ocean
Eros Ramazzotti
Brad Paisley
Jawed Karim (co-foudatorul YouTube și unul din principalii designeri PayPal)

29 octombrie

Zile internaționale Evenimente Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral Festivalul Național de Teatru Winona Ryder Alex Gâlmeanu F. Mason Sones Jr, medic cardiolog la clinica din Cleveland, a realizat prima angiogramă coronariană. (1958)
Ziua Internetului Gabrielle Union Regina Maria a României Leibniz a fost folosit pentru prima dată s-ul lung (∫) ca simbol pentru integrale. (1675)
Tracee Ellis Ross Principesa Sofia a României A fost realizată prima legătură a unui calculator cu alt calculator pe ARPANET, precursorul Internetului. (1969)
Bob Ross
Richard Dreyfuss
Ben Foster
Chris Baio (Vampire Weekend)

30 octombrie

Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Ashley Graham Rodica Lazăr A început construcția Bisericii Stavropoleos din București, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură din perioada fanariotă. (1724)
Clemence Poesy Canalul Mânecii, ce leagă Marea Britanie de Europa, a fost deschis traficului. (1990)
Mario Testino
Ivanka Trump
Matthew Morrison
Diego Maradona
Henry Winkler
Harry Hamlin
Gavin Rossdale

31 octombrie

Zile internaționale Personalități internaționale Personalități românești Evenimente istorice
Halloween Willow Smith Alice Peneacă Arthur Conan Doyle a publicat volumul de povestiri Aventurile lui Sherlock Holmes. (1892)
Ziua Mondială a Economisirii Rob Schneider
Ziua Internațională a Mării Negre Leonor, Prințesă de Asturia
Cristofor Columb
Vanilla Ice
Piper Perabo
Zaha Hadid
Helmut Newton
Juliette Gordon Low (fondatoarea Girl Scouts of the United States of America)
Linn Berggren (Ace of Base)

 

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *