Ți-am mai spus și cu alte ocazii. Instagram lucrează constant să lanseze opțiuni noi. Și chiar e mereu loc de îmbunătățiri pentru aplicație.

Acum se pare că testează 2 opțiuni: hashtag-uri ascunse și geofencing.

Hashtag-uri ascunse

Instagram a reușit să aducă la nivel de artă hashtag-urile. Sigur, ele au pornit pe Twitter, dar pe Instagram și-au luat cu adevărat zborul (așa vă trebuie dacă nu vreți să fiți pe Twitter). Le-au activat chiar și în descrierea contului de Instagram.

Instagram testează acum o opțiune prin care hashtag-urile să nu mai fie vizibile. Jane Manchun Wong a publicat screenshot-urile cu noua opțiune pe contul ei de Twitter. Și mai jos poți să vezi cum arată postarea pe Instagram cu hashtag-urile ascunse.

 

View this post on Instagram

 

After storm

A post shared by Jane Manchun Wong (@wongmjane) on

E o opțiune pe care o aștept ca și când. :)) Nimic nu mi se pare mai enervant că rândurile alea nesfârșite de hashtag-uri.

Ar fi bine totuși să rămână în continuare și hashtag-urile puse în descriere. Instagram ne-a ajutat de-a lungul timpului să facem hashtag-uri creative. Și chiar s-au născut campanii faine cu hashtag-uri. Plus, utilitatea era că puteai să urmărești ușor hashtag-urile. Și puteai literalment să le urmărești (apăsai pe butonul de Follow).

Geofencing

Tot Jane Manchun Wong a dezvăluit și opțiunea geofencing.

Geofencing e opțiunea prin care poți limita geografic postările și Story-urile. Dacă ai un business care se desfășoară doar într-o anumită țară sau îți dorești să faci postări destinate doar anumitor țări, e opțiunea perfectă pentru tine.

Ție ți se par utile noile opțiuni?

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.