Contact Information

În 2019, Instagram e accesat de 347.222 de persoane în fiecare minut. Aproape de 2 ori mai mult decât în 2018! Această rețea de socializare începe să devină din ce în ce mai populară și probabil că ai și tu vreun prieten foarte pasionat. De fapt, deseori aceasta nu e o simplă pasiune – unele persoane reușesc să devină populare în lumea întreagă prin intermediul Instagram.

Dacă urmează aniversarea unui prieten care stă mereu pe Instagram, iată câteva sugestii de cadouri perfecte:

O imprimantă portabilă, pentru poze instant

O astfel de imprimantă îți permite să editezi și printezi rapid poze pe care le poți păstra pentru a le pune pe frigider sau pentru a le face cadou unei persoane mișto pe care ai cunoscut-o la un festival.

Este utilă și dacă vrei să faci un mic album foto din vacanță pentru părinți sau bunici și nu ai timp sau chef să mergi la un centru foto.

O cameră video GoPro

Dacă bugetul îți permite, o cameră video GoPro este un cadou ideal pentru prietenul acela care e mereu activ, pleacă des în vacanțe și îi place să își împărtășească aventurile pe Instagram.

Un astfel de device îl va ajuta să înregistreze clipuri stabile, să facă poze chiar și în condiții mai proaste (de exemplu pe lumină slabă), îi va permite să își facă selfieuri reușite, iar unele modele au și comenzi vocale.

O baterie externă

Cu toții știm că bateria telefonului durează prea puțin, mai ales dacă facem des poze și le urcăm pe Facebook sau Instagram… Soluția este un acumulator extern, cu ajutorul căruia îți poți aduce rapid telefonul înapoi la peste 50%.

Eu folosesc o baterie externă Hama, care este foarte utilă mai ales în vacanțe, pentru că îmi pot încărca telefonul odată cu prietenul meu, având 2 sloturi USB.

Cele mai bune poze ale sale, printate pe lemn

Orice fotograf amator și-ar dori să participe cu pozele sale la o expoziție foto. Ce-ai spune să îi faci chiar tu una? Nu e nevoie să închiriezi un spațiu și să montezi rame pe pereți.

Apelează la serviciile unui centru foto care printează poze pe lemn, apoi fă-i o vizită și ajută-l să le aranjeze pe un raft.

Cadouri „picture-perfect”

Mă refer la acele cadouri care „dau bine în poze”. Pentru că prietenul tău va dori să se laude pe Instagram cu cadourile primite, deci nu strică ca acestea să arate super bine.

Poate găsești o plantă într-un ghiveci deosebit, un obiect de decor cu un aspect mai ieșit din comun, ceva haios, accesorii sau un tricou personalizat.

Nu uita, cele mai bune cadouri sunt cele care se leagă de un hobby, dar care au și o utilitate!

Sursă foto: Unsplash

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *