Gata, cel mai recent update al aplicației Instagram te ajută să ai aplicația pe fundal negru. Sau dark mode. Sau modul întunecat. Sau cum vrei să îi zici.

Și arată bine. Nu sunt mereu fana modulului întunecat, dar trebuie să recunosc că are niște beneficii. Una importantă de menționat e că ar consuma mai puțină baterie. Plus nu te mai expui la lumina albastră și e mult mai potrivită dacă stai cu ochii în telefon pe întuneric.

Întâi și întâi, tot ce îți arăt mai jos e în iPhone. Pe Android nu știu cum e.

Citește și 5 idei de cadouri pentru cineva pasionat de Instagram.

Cel mai important lucru de menționat e că Instagram nu are opțiune independentă de Dark Mode, ci e strâns legat de Dark Mode-ul din iPhone. Adică trebuie să ai modulul Dark aplicat din setări pentru a-l avea și în Instagram.

Cum activezi modulul Dark în iPhone și în Instagram

Pentru a activa modulul Dark în iPhone te duci în Settings, apoi Display & Brightness și acolo bifezi Dark.

După ce îți activezi Dark pe iPhone, devine și Instagram întunecat. S-ar putea să nu ai din prima. Eu abia azi dimineață l-am avut.

Also, updates! Ai grijă să ai cea mai nouă versiune de iOS și să ai și aplicația Instagram cu ultimul update instalat.

Și așa arată iPhone cu fundal negru. Și s-a schimbat ceva și în ecranul de Story.

Și uite cum arată și alte secțiunii din aplicația Instagram.

Ție îți place modulul Dark la telefon / aplicații? Îl folosești?

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.