Contact Information

Pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeilor, Twitter a lansat un nou emoji. Oricând cineva publică un tweet cu hashtag-urile: #SheInspiresMe, #WomensDay, #InternationalWomensDay, #IWD sau #IWD2017, se afișează simbolul Venus.

Motivul nu e neapărat această sărbătoare. De-a lungul timpul și în special în ultimul an, a crescut volumul tweet-urilor referitoare la problemele femeilor. În 2016, au fost cu 25% mai multe tweet-uri despre feminism și drepturile femeilor față de 2015.

Anul acesta a devenit și mai popular aceste subiect. Să nu uităm de marșurile femeilor din toată lumea a doua zi după ce Donald Trump a fost învestit ca președinte. Să nu uităm nici de protestele de anul trecut din Polonia despre care am scris pe marieclaire.ro. Sau de cele din Islanda.

Citește mai multe în articolul de pe Mashable.com.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *