Contact Information

În acest weekend a fost numit un nou tweet cu număr record de likeuri. Din păcate, e popular prin tristețea lui. Prin tributul adus actorului Chadwick Boseman.

Twitter a anunțat oficial că e un nou tweet # 1, adică un tweet care a strâns multe like-uri. Foarte multe! Tweet-ul a strâns peste 6 milioane de like-uri în 24 de ore.

Din păcate e vorba de tweet-ul care confirma decesul actorului Chadwick Boseman (pe care l-ai putut vedea în filmele ”Black Panther”, ”21 Bridges”, ”Get on Up”, ”42”).

În primele 24 de ore de la publicare a strâns peste 6 milioane de likeuri, iar acum a depășit 7,4 milioane de likeuri. Plus 931k comentarii și 2,2 milioane de retweet-uri (echivalentul share-ului pe Twitter).

Twitter a și reintrodus special pentru fani emoji-ul Black Panther.

Tweet-ul record anterior a fost publicat de Barack Obama pe 13 august 2017. Iar la vremea aceea avea 2,73 de milioane de likeuri și peste 1,1 milioane de retweeturi.

Photo by Porapak Apichodilok from Pexels

PS: Dacă ești și tu pe Twitter, follow me @crisu_avadanei!

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *