Contact Information

Din aprilie 2016, Facebook a început să afișeze alături de urare și condițiile meteo pentru unii utilizatori. Se afișează atât pe desktop, cât și pe mobile.

La începutul anului mi s-a afișat și mie. Pe desktop. De atunci nu mi s-a mai afișat. Să fie din cauză că stau TOT TIMPUL pe Facebook?

Să fiu sinceră, chiar e utilă treaba asta. Nu mai stau să deschid un alt tab și să pierd timp. (Timpul îl pierd pentru că am 2436565 tab-uri deschise :D )

Bun. Acum dă scroll mai jos să vezi și unde găsești app-ul de meteo în Facebook. Datele oferite de aplicație sunt din API-ul weather.com.

Meteo în aplicația Facebook de mobile (Android în cazul meu)

Intri în aplicație. Te duci pe iconița din dreapta jos.

Apoi scrollezi până ajungi la secțiunea Apps și te duci pe See All.

Treci prin apps până găsești Weather.

Meteo în Facebook pe desktop

Nu am găsit app-ul de meteo în Facebook pe desktop. În articolul original scrie că e din martie dispoibilă și pe desktop.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *