Contact Information

În 3 săptămâni se încheie un deceniu. Așa că e timpul să aruncăm o privire de ansamblu asupra acestor ani. Astăzi, descoperă cum s-a ”văzut” (și ascultat) deceniul ăsta pe Spotify.

Drake este cel mai ascultat artist al deceniului pe Spotify. A fost ascultat de 28 de miliarde de ori în ultimii 10 ani. Și e urmat de Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande și Eminem.

top spotify deceniu

”One Dance” a fost cea mai populară piesă a lui pe Spotify, unde a fost ascultată de 1,7 miliarde de ori.

Citește și: Spotify 2019: Top artiști, piese, albume și podcasturi

Ariana Grande este cea mai ascultată artistă pe Spotify între 2010 și 2019. După cum ai putut să vezi mai sus. Și e urmată de Rihanna, Taylor Swift, Sia și Beyoncé.

top spotify deceniu

Cea mai ascultată piesă a deceniului e… “Shape of You” a lui Ed Sheeran. A fost ascultată de 2,3 miliarde de ori. Știe Ed Sheeran să facă piese mișto!

După ”Shape of You”, s-a ascultat obsesiv:

  • ”One Dance” – Drake, Kyla, WizKid
  • ”rockstar” (featuring 21 Savage) – 21 Savage, Post Malone
  • ”Closer” – Halsey, The Chainsmokers
  • ”Thinking out Loud” – Ed Sheeran

Sursa

Foto

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

2 Comments

  • Bocsa Romica, 18/12/2019 @ 11:31

    Drake ccel mai ascultat artist al deceniului? :( Vai ce gusturi muzicale de tot r*h*t*l

  • Social Web News #9 - SocialWeb.ro, 10/12/2019 @ 19:12

    […] 7. Plus, în 3 săptămâni se termină un deceniu, așa că descoperă ce s-a ascultat cel mai mult în deceniul ăsta pe Spotify. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *