Contact Information

Am dat startul seriei de articole axate pe știri din alte surse pentru ca toți să fim mai informați.

Aici poți vedea toată seria Social Web News!

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

1. Lay’s a lansat prima campanie ASMR. În reclamă apar Smiley, Feli și Florentin Hriscu. Mișto ideea campaniei și includerea unui trend mișto de acun, dar nu prea a ieșit. Cea mai apropiată mi s-a părut cea a lui Feli, dar ASMR pe chipsuri – subiectul reclamei – mi s-a părut prea low. Uite aici ASMR pe bune cu chipsuri.

2. Facebook lansează un nou tool care te ajută să transferi pozele în Google Photos. Tool-ul va fi lansat la nivel global în prima jumătate a lui 2020. Știi că poți deja să îți downloadezi toate informațiile și materialele contului tău de Facebook. Ei bine, la anul o să putem să facem backup doar la poze. Asta dacă nu o făceai deja.

3. Nu folosi tool-ul de colorare din iOS pentru a acoperi… detalii dintr-o captură. Instrumentul acela de colorare e gândit ca o cariocă pentru a evidenția text sau alte detalii, nu pentru a acoperi informații. Mai multe detlaii găsești în articol.

4. Dan Dragomir de la computerblog.ro a făcut top 10 smartphone în 2019. Merită să arunci un ochi pe listă!

5. Dacă ești pasionat de schi, ar trebui să citești articolul ăsta de pe The New York Times despre 8 aplicații destinate acestui sport. Cine știe ce chestie mișto mai descoperi.

6. Descoperă cei mai ascultați artiști și artiste de pe Spotify în 2019, ce piese și albume s-au ascultat mult anul ăsta, dar și cele mai ascultate podcasturi.

7. Plus, în 3 săptămâni se termină un deceniu, așa că descoperă ce s-a ascultat cel mai mult în deceniul ăsta pe Spotify.

8. Citește un articol interesant despre povestea emoji-urilor. De la Shigetaka Kurita, cel care a creat emoji, până la versiunea emoji a romanului ”Moby Dick”, versiune inclusă în Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *