Contact Information

Am “întâlnit” recent pe cineva pe Facebook cu o problemă care m-a intrigat. Iar mie îmi place foarte mult să găsesc soluții la probleme.

Problema

Problema pusă de a ea a fost legată de o bară de butoane care apare în footer-ul unei pagini de Facebook pe care intri din aplicația Facebook și prin browserul de pe mobil. Nu e o bară fixă de butoane, ci apare după câteva scroll-uri.

Investigația

M-a intrigat destul de mult bara asta de butoane pentru că nu o mai observasem până acum. Așa că am început să mă uit pe tot felul de pagini să văd dacă apare și, mai ales, pe cel fel de pagini apare.

Am ales tipuri diferite de pagini – vedete, site-uri, muzee, restaurante, magazine, posturi de radio. Și le-am găsit punctul comun: toate paginile care afișau bara din footer cu aceste butoane aveau trecută adresa fizică a sediului.

Atenție: Bara de butoane nu apare imediat ce intri pe o pagină, ci când dai vreo 2 scroll-uri și treci de boxul cu like-uri, adresa, date de contact etc.

Doar că aici apare dilema cea mare: nu tuturor le apare bara de butoane pe acest tip de pagini.

Și aici vă cer ajutorul

Nu pot să îmi dau seama pe ce criteriu afișează în realitate Facebook bara asta așa că te rog să îmi zici printr-un comentariu aici la articol sau pe Facebook, dacă îți apare și ce telefon ai (nu știu dacă e în funcție de model sau versiunea de aplicație Facebook sau browser de pe mobil).

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *