Contact Information

Instagram îndeplinește cea mai mare dorință a utilizatorilor. Într-un fel.

Instagram a avut un sistem de feed care a ajuns destul de rar în prezent: afișarea postărilor în funcție de cât de noi sunt. Doar că, la un moment dat, mai exact în iunie 2016, s-au gândit că nu mai vor să vedem postările în ordine cronologică. De ce să “fim la zi” cu postările conturilor pe care le urmărim?! E mai bine să vedem postări și de acum 5 zile. Așa cum mi se întâmplă zilnic pe Facebook, dar și pe Instagram (mai ales când intru pe conturile pe care nu intru chiar de o mie de ori pe zi).

Citește și: Cum urmărești un hashtag pe Instagram

Ei bine, se pare că toate nemulțumirile au ajuns la urechile lor. Asta sau Facebook a decis să-și spele o parte din păcate printr-o măsură care să-i mulțumească pe utilizatorii Instagram.

Se pare că în curând vom avea un… buton care ne va ajuta să vedem cele mai recente postări pe Instagram.

So today we’re testing a “New Posts” button that lets you choose when you want to refresh, rather than it happening automatically. Tap the button and you’ll be taken to new posts at the top of feed — don’t tap, and you’ll stay where you are. We hope this makes browsing Instagram much more enjoyable. Based on your feedback, we’re also making changes to ensure that newer posts are more likely to appear first in feed. With these changes, your feed will feel more fresh, and you won’t miss the moments you care about. So if your best friend shares a selfie from her vacation in Australia, it will be waiting for you when you wake up. (sursa)

Nu e chiar ce ne-am dorit, adică vechiul feed cronologic. Dar e totuși o măsură necesară.

Tu ce părere ai? Crezi că o să ne ajute să nu mai pierdem postări sau e doar praf în ochi din partea Instagram?

Nu uita să urmărești SocialWeb.ro pe Instagram. Sau pe mine dacă vrei să-mi urmărești contul de Instagram personal.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *