Contact Information

Din 2000, Pantone desemnează culoarea anului. Săptămâna trecută, Insititutul a anunțat care va fi culoarea anului 2018. Pantone declară că, prin acest program, își doresc să încurajeze publicul general să reflecteze asupra alegerilor cromatice în fiecare zi.

Alegerea pentru anul 2017, Greenery, reflecta renașterea, speranța. Ei bine, culoarea anului viitor – Ultra Violet – simbolizează activismul. Pentru că nu doar la noi sunt proteste și mișcări de tot felul. Americanii se confruntă și ei cu mulțime de probleme. Și nu doar ei.

Pantone descrie această nuanță ca fiind provocatoare în mod dramatic și profundă. Nu e doar o culoare, ci semnifică o încercare de a găsi sens în lumea haotică în care trăim.

Dacă nu te atrage să o incluzi în garderobă (Prince a fost regele acestei culori), o poți încorpora în alte lucruri. Cum ar fi gadgeturi de tot felul.

Acumulator extern

E the perfect thing pe care să îl ai în culoarea anului. E cel mai util și îl ai tot timpul la tine. Aplicațiile de social media și joculețele consumă bateria repede-repede. (preț: 64,36 lei – comandă aici)

 

Husă pentru telefon

Husa mi se pare super utilă pentru telefon. Îi asigură o oarecare protecție de șocuri. Zic oarecare pentru că diferă atât în funcție de telefon, cât și de posesor. Eu personal o prefer și pentru momentele în care mi se usucă pielea mâinilor și pur și simplu îmi alunecă telefon din mână.

Am găsit 2 huse frumoase. Una pentru Samsung S8 (preț: 89,90 lei – comandă aici) și una pentru iPhone (preț: 49,90 lei – comandă aici).

Brățări fitness

Brățările fitness mi se par foarte cool și utile. Știu că au și ele problemele lor. Dar au totuși o influență pozitivă. Am găsit 2 astfel de brățări în culoarea anului.

Brățară Fitbit Charge 2 (preț: 719,99 lei – comandă aici) și brățară Smart Evolio X-Fit Pro (preț: 89,90 lei – comandă aici)

Audio stuff

Pentru că muzica e viață. Și filmele. Și serialele. Și mâncarea bună. Și alcoolul din când în când. Am deviat. Căștile și boxele portabile sunt un must pentru orice dependent de muzică. Și nu numai. Mai ales pentru că trăim vremuri cu mult prea mult stres.

Căști audio in-ear Philips (preț: 43,99 lei – cumpără aici) și boxă portabilă KitSound BoomBar Plus (preț: 134,99 lei – cumpără aici)

Alte chestii geeky care au sau includ nuanța

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *