Îmi place mult Instagram. Și ca utilizare personală, cât și în scopuri profesionale. A doua parte e ceva mai complicată, dar tot mi se pare o rețea de socializare foarte faină.

Există un site care te ajut să afli care sunt cele mai populare poze ale tale din an: 2017bestnine.com. Plus, poți să vezi și care sunt cele mai populare poze ale altor utilizatori. Inclusiv vedete.

Tot ce trebuie să faci e să scrii ID-ul tău de pe Instagram. Contul meu personal de Instagram are ID-ul cristina.avadanei. Numele de utilizatori cu care te loghezi în aplicație este cel care apare și în link-ul profilului și este și ID-ul.

Apoi dai click pe Get. Ai răbdare pentru că poate să dureze câteva minute.

3.388 de like-uri la 228 de postări în 2017. Ultima poză nu e mea și sincer în momentul ăsta regret ca i-am dat repost.

Poți fie să salvezi poză din site, fie să intri de pe telefon și o salvezi direct în telefon de pe 2017bestnine.com. Apoi o postezi pe Instagram. Nu uita de hashtag #2017bestnine.

Plus poți să vezi care au fost cele mai populare poze ale tale pe Instagram anul trecut.

Top poze pe contul SocialWeb.ro de Instagram

Am făcut o versiune și pentru SocialWeb.ro, cu toate că e destul de nou contul.

Urmărești SocialWeb.ro pe Instagram? >>> www.instagram.com/socialweb.ro

Top poze ale vedetelor (plus alte conturi populare) pe Instagram în 2017

Beyonce

Kim Kardashian

National Geographic

Instagram

Adele

Samsung România

Antonia

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.