Casa Regală a Marii Britanii trece prin schimbări. De când a apărut Meghan Markle în familia regală, s-au schimbat tot felul de lucruri. Iar acum se întâmplă cele mai mari schimbări. Regina, Ducele și Ducesa de Cambridge și Ducele și Ducesa de Sussex se separă.

Meghan și Harry deja s-au mutat din Palatul Kensington, unde erau vecini cu Kate și William. Dar separarea e și de ordin organizatoric. Atât ca angajați, cât și la nivel de canale de comunicare.

Așa că Ducele și Ducesa de Sussex și-au lansat cont separat de Instagram. Până acum îl împărțeau cu Ducele și Ducesa de Cambridge pe contul @kensingtonroyal.

Iar de acum poți să îi urmărești pe Meghan și Harry pe contul @sussexroyal. Iar prima postare arată cam așa.

Încă din prima zi au stabilit și un nou record deoarece au strâns 1 milion de followeri într-un timp foarte scurt – 5 ore și 45 de minute.

Dar se pare că lansarea contului nu a fost lipsită de incidente. Se pare că acest username aparținea tutuși cuiva. Nu era așa pus deoparte pentru ei.

@sussexroyal îi aparținea unui instructor auto, care s-a trezit peste noapte fără username. Kevin Keiley avea de 3 ani contul de Instagram @sussexroyal și a ales acest username din cauză că e susțintorul echipei
Reading FC (căreia i se mai zice și Royals) și locuiește în West Sussex.

Peste noapte s-a trezit cu username-ul modificat în @_sussexroyal_ , iar Instagram se scuză că a făcut schimbarea deoarece contul era inactiv.

Kevin a recunoscut că nu posta așa de des și nu avea mulți followeri, dar îi plăcea să vadă ce postează alții. Nimeni nu l-a contactat înainte. Nici un reprezentat al Casei Regale, nici un reprezentant Instagram.

Se pare că el are și un cont de Twitter cu același username. Pe care încă nu l-au trecut drept al lor.

Crezi că e normal ca Instagram să fure username-ul oricui doar pentru a-l da regalităților?

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.