Contact Information

Finalul de an se apropie cu pași repezi, așa că ne-am gândit să facem o retrospectivă a lui 2018 în materie de lansări cool ce îmbină domeniul de beauty cu cel al tehnologiei. Brandul care ne-a impresionat peste măsură în ultimul timp este, fără doar și poate, FOREO, despre care o să mai auzi mult timp de acum înainte.

FOREO ne taie respirația prin produsele sale din 2013, mai exact, atunci când lansarea gamei de îngrijire a pielii LUNA a obținut un succes global în timp record. De atunci și până acum, brandul suedez beauty tech nu doar că a modernizat simțitor primele sale gadgeturi, ba chiar a revoluționat și mai mult acest domeniu.

Între timp au luat naștere LUNA 2, LUNA 2 pentru bărbați, LUNA mini 2, LUNA play, LUNA play plus, care îmbunătățesc linia cap de afiș a mărcii, alături de alte game premium ca ESPADA (destinată corectării imperfecțiunii tenului), IRIS (pentru îngrijirea zonei oculare), ISSA și ISSA 2 (periuțe de dinți) și UFO (normal și mini, cele 2 device-uri inteligente care funcționează cu ajutorul unor măști activate).

În linii mari, atunci când zici FOREO, deja ai în minte câteva dintre atuurile-semnătură ale brandului, cum ar fi:

  • Pulsațiile T-Sonic, care elimină reziduurile, resturile de machiaj și alte impurități până la 99,5% de pe suprafața tenului, dar și care realizează o exfoliere blândă, eliminând, astfel, celulele moarte, îmbunătățind absorbția formulelor de skincare și deblocând porii;
  • Designul din silicon ultraigienic, ce permite uscarea rapidă a device-ului; apropo, materialul neporos este de 35 de ori mai igienic decât nailonul, de exemplu;
  • Puncte de contact gradate pentru precizie;
  • Timer încorporat pentru schimbarea zonei tratate;
  • Portabilitatea produselor.

În ceea ce privește 2018, anul a început în forță, prin anunțarea unui device care va schimba percepția în privința aplicării măștilor tip folie, în cadrul CES. Și chiar așa s-a întâmplat – ți-o spune o împătimită a măștilor de față, care a pus mâna pe UFO (Ur Future Obsession) Smart Mask în luna aprilie. Despre cât iubesc acest produs, cât de mult am ajuns să depind de el și cum îl folosesc ți-am scris aici, într-o postare anterioară.

La mijlocul anului, marca suedeză a continuat tradiția de a pune la dispoziție clienților și variante mini, deci a urmat lansarea UFO mini, demonstrând că mărimea nu contează atunci când vine vorba despre eficiența produselor sale. Astfel, gadgetul entry-level încorporează majoritatea tehnologiilor de ultimă generație ale modelului original, toate ambalate într-o carcasă la fel de futuristă și de ultraigienică. Și, bineînțeles, tratamentul pe care îl efectuează în cele 90 de secunde este unul tot de nivel SPA.

UFO mini combină termoterapia și pulsațiile T-Sonic, ce îmbunățesc absorbția în piele a ingredientelor din măștile activate (pe care le găsești pe douglas.ro și pe emag.ro), la care se adaugă fototerapia cu spectru complet LED. De altfel, aparatul este reîncărcabil prin USB, 100% rezistent la apă și vine la pachet cu o garanție de 2 ani.

Apoi, în luna septembrie, FOREO a inovat din nou, printr-o nouă propunere spectaculoasă: o perie de curățare ce analizează nivelul de hidratare a pielii și conferă o îngrijire personalizată. LUNA play smart schimbă, astfel, jocul în industria frumuseții, comportându-se precum un specialist controlat de o aplicație mobilă.

Peria se bazează pe senzori ce analizează rapid și eficient textura tenului, livând apoi un program personalizat de curățare. Practic, acești senzori „citesc” nivelul de hidratare, indiferent de tipul de piele și de vârsta biologică.

LUNA play smart extinde, așadar, gama premiată a periilor de curățare facială FOREO, prin intermediul senzorilor de piele avansați, capabili să citească nivelurile de hidratare la 1.000 de unități pe secundă. Tehnologia Bluetooth conectează dispozitivul la aplicația FOREO. Aceste date în timp real sunt folosite pentru a analiză vârsta, tipul, nivelul de umiditate și tenul în general, pentru a crea un regim de îngrijire personalizat. Pe baza acestei evaluări, aplicația FOREO oferă recomandări pentru îngrijirea pielii și formulează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare utilizator. Acest program optimizat se sincronizează cu dispozitivul LUNA play smart pentru a oferi o soluție personalizată și un ten mai radios.

FOREO, you’ve been wonderful this year!

Foto: PR

Share:

Ador domeniul de beauty. De fapt, am început să-l iubesc treptat, cumva silit la început, deoarece îmi doream să fac styling (clișeic, nu-i așa?). După un internship pe departamentul de fashion la Beau Monde, în septembrie 2012, am devenit beauty editor (cam paradoxal) la aceeași revistă, unde sunt și acum. Din februarie 2017, sunt beauty editor și la Marie Claire. Mă găsești și în online: pe marieclaire.ro și, de acum, și aici - unde îți voi povesti despre cum se întrepătrund tehnologia cu frumusețea. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *