Într-o încercare disperată de a-și populariza serviciul (foarte inutil și slab) personalizat de mail, Facebook a schimbat forțat pentru toți utilizatorii adresa de mail afișată în profil.

În locul adresei de mail setate de tine să se afișeze pe profil, Facebook afișează acum o adresa de tipul [nume].[prenume]@facebook.com.

Dar poți să îți schimbi la loc adresa de mail personală și să o faci uitată pe cea de Facebook.

(Aruncă totuși un ochi și în căsuța de mail să nu fi primit ceva până acum. Mail-urile Facebook-ului le găsești în Messages – Other.)

Iată cum îți poți schimba la loc adresa de mail afișată.

Pasul 1

Du-te la secțiunea About.

Pasul 2

Click Edit în căsuța Contact Info.

Pasul 3

Alege ce adresă de mail dorești să apară pe Timeline-ul tău selectând iconița în formă de cerculeț din dreapta adresei de mail. Cercul deschis înseamnă că va apărea pe Timeline, cercul tăiat – nu va apărea.

În plus, poți selecta la fiecare adresă de mail cine să o vadă – prietenii, să fie publică sau doar anumite persoane să o vadă – sau o poți șterge complet de pe Timeline-ul tău.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.