Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Facebook a început testarea noului design. As usual, au început cu Noua Zeelandă. Modificările includ repoziționări ale anumitor coloane și micșorarea câmpului de sub Cover.

Header-ul profilului de Facebook:

Facebook-design-nou-1

Îmi place mai mult cum arată așa minimalist. Mi-aș fi dorit să fi micșorat și cover-ul. Mi se pare că e foarte mare. De exemplu, dacă intri frecvent de pe laptop atunci cam tot ecranul este header-ul (ca să nu mai zic la pagini că trebuie să dai 2 scroll-uri să treci de Admin Panel și Header).

Îmi place mai mult cum arată header-ul la Google+. Plus, că pe Google+ îți afișează câteva detalii (job, școală, locație). Pe noul profil nu mai apar detaliile despre tine.

googleplus

Restul design-ului de profil:

Facebook-design-nou-2

facebook-design-21

Au mutat în coloana centrală tot ce ține de conținut (în sfârșit!). Mi se pare mult mai firesc să citești așa conținutul decât  în zig-zag.

În partea dreaptă apar tot felul de alte box-uri: poze, notițe, locații în care ai dat check-in, feed-uri de pe alte rețele de socializare conectate cu Facebook.

Facebook-design-nou-3

În afară de design, Facebook a mai făcut o modificare care e mai mult pentru partea de advertising. Prin link-uri postate (conținut din site-ul respectiv) îți poți promova pagina și poți da Like foarte ușor.

La mine deja e live acest update. La voi a apărut?

Mai multe poze poți să vezi în articolul original de pe Mashable.

Vă place noul design?

3 moduri prin care poți să fii la curent cu noutățile SocialWeb.roabonează-te prin e-maillike SocialWeb fan page sau abonează-te prin RSS. :)

>>> Cum să fii la curent cu tot ce scriu pe SocialWeb.ro: Facebook, RSS sau e-mail.