Nu suntem noi în America (poate doar câțiva dintre cititori), dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de câteva aplicații de sărbătoare.

1. Fireworks Arcade

Creează-ți propriul spectacol de artificii cu lumini și sunete pentru sărbătoarea de 4 iulie. Poți alege muzica de pe fundal, poți salva poze și… scutură-ți telefonul pentru un final spectaculos.

Download (preț: gratis)

2. Grill Guide

O aplicație foarte utilă și în restul sezonului de grătar. O dată ce îți alegi alimentele, aplicația te ajută să le măsori grosimea și îți zice cât timp trebuie gătită pe grătar. În plus, îți spune și la ce temperatură trebuie preparate și dacă trebuie să folosești căldură directă sau indirectă.

Aplicația include 7 grupe de mâncare: carne roșie, pui, porc, miel, pește, legume și fructe și îți zice pas cu pas cum trebuie să prepari peste 100 de produse alimentare diferite.

Download (preț: 0,99$)

3. Slow Shutter Cam

Transformă pozele cu artificii în adevărate opere de artă. Poți face poze prin 3 module diferite (Automatic, Manual și Light) care îți permit să ‘pictezi’ cu lumina.

Download (preț: 0,99$)

4. Fireworks

Iți poți crea propriul spectacol de artificii în 15 locații de pe glob (de la Syndey până la Roma sau Chicago).

Download (preț: 0,99$)

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.