Contact Information

În timp ce noi suntem blocați doar în rețelele de socializare care au succes sigur – Facebook și mai nou Instagram, alții au început să vândă apartamente de milioane de dolari prin Snapchat.

Totul a început când Dolly Meckler din New York a vizitat apartamentul unui prieten și i-a plăcut atât de mult încât l-a filmat și l-a postat pe Snapchat. Toată lumea a început să îi trimită mesaje și să o întrebe cine e brokerul și cum pot închiria astfel de apartamente.

Așa că Dolly Meckler alături de Michael Hoffman au lansat Snaplistings, un cont unde 4 agenți imobiliari le arată followerilor interiorul apartamentelor de vânzare sau închiriere din oraș. Agenții promovează atât apartamente ieftine de închiriat, cât și proprietăți de 6 milioane de dolari.

Deși contul are succes și oamenilor le place cât de ușor pot găsi un apartament, cei doi au în continuare joburile lor de zi cu zi.

Citește mai multe în articolul original.

Foto: Getrefe

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *