Contact Information

Din 2009 sunt social media manager, deși pe atunci nici nu cred că era denumirea asta. În alte țări mai dezvoltate, se face social media de mai mult timp. Așa că sunt suficienți ani ca să avem o listă de tipuri de social media manageri. 

Eu am prins începuturile social media. Am învățat multe lucruri din mers, prin încercări. Însă sunt convinsă că stilul meu s-a format singur, în acei ani. Pe vremea aia nu erau cursuri de social media, dar eu am ținut traininguri în cadrul companiei la care lucram.

Sunt un social media manager care crede în construirea unei comunități prin conținut relevant.

Eu sunt The Content Wizard. Iubesc contentul de când am descoperit ce e internetul acum muuuuulți ani. Ador să caut conținut interesant (nu vrei să știi câte feed-uri am în Feedly!).

Însă aceste tipologii, ca multe alte lucruri din viață, nu sunt bătute în cuie și nu cred că poți te poți încadra într-o singură tipologie. De exemplu, mie îmi place content-ul, dar țin cont și de informații din analytics (The Scientist) și știu să mediez și clienți nemulțumiți (The Publicist).

Tu în ce tipologii te încadrezi? Care e stilul tău de administrare a conturilor de social media?

7 tipuri de social media manageri

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *