Contact Information

În timp ce publicat articolul cu aplicațiile Star Wars, Google a lansat un site Star Wars. Nu se putea să stea Google deoparte în perioada asta. Dar hai să vezi ce conține acest site.

Site-ul te pune să alegi între light side și dark side. Plus că îți customizează cu Star Wars alte aplicații și servicii: extensie Chrome care îți arată o scenă Star Wars de fiecare dată când deschizi un nou tab, temă specială Gmail care îți schimbă bara de încărcare sau poți schimba omulețul galben din Google Maps într-un Imperial Stormtrooper.

Totul începe cu google.com/starwars.

Google a lansat un site special Star Wars

Google a lansat un site special Star Wars

M-am dus la dark side că știam că ei au cookies.

Google a lansat un site special Star Wars

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *