Aplicații utile pentru pasionații de grădinărit:

1. Garden Lite

Aplicația stochează 750 de plante ilustrate cu poze, denumire comună, denumire științifică, descriere, mod de îngrijire, sol, climă, perioada de plantare și multe alte informații utile.

2. Garden Plot

Garden Plot este o aplicație gratis, însă pentru a beneficia de diverse alte feature-uri trebuie să plătești.

Însă în cadrul aplicației gratis beneficiezi de o to-do list în secțiunea “My Garden” în cadrul căreia adaugi plante din set list, introduci data plantării și vezi câte zile mai are fiecare până la recoltă.

3. Grow Your Own – The Royal Horticultural Society

Este o aplicație adresată în special grădinarilor începători. Pentru a dispune de o mare varietate de date trebuie să plătești suplimentar, însă varianta gratis dispune de cele mai comune 20 de tipuri de legume și fructe.

Profilul fiecărei plante te va ajuta să decizi ce să cultivi pe baza competențelor tale și a spațiului de care dispui.

După ce te decizi ce plantezi, aplicația îți oferă instrucțiunile necesare pentru a le cultiva și informații despre cele mai comune probleme cu care te poți confrunta.

4. Organic Gardening Planting Planner

Aplicația oficială a revistei “Organic Gardening” este un instrument ideal pentru a te asigura că plantezi soiurile la momentul potrivit.

O dată ce ți-ai setat grădina, poți selecta ce dorești să cultivi din baza de date a aplicației și apoi aplicația îți oferă informațiile necesare despre cum și când să plantezi semințele.

De asemenea, poți seta locația grădinii și aplicația te anunță când să le scoți afară, la aer. Aplicația mai oferă informații despre vreme pentru ca semințele tale sa nu înghețe afară.

5. MyGardenApp

Aplicația rețelei de socializare MyGarden.org oferă posibilitatea să îți creezi propria grădină, să adaugi plante, să vezi activități și să îți faci propriile to-do lists.

Dacă nu ai cont pe site poți totuși accesa baza de date oferită de aplicație.

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.