Contact Information

Sunt sigură că deja știi cât de importată este efectuarea zilnică a rutinei de demachiere a feței. Da, de multe ori este un proces anevoios, pentru că lipsa timpului sau oboseala, printre altele, ne pun piedici. Dar s-ar putea să fii surprinsă de rezultatele pe care le oferă un gadget de curățare a tenului.

Dacă te demachiezi și dimineața, așa cum ar trebui să o faci înainte să aplici produsele cosmetice, cu siguranță ai observat pe discheta demachiantă urme de machiaj sau chiar impurități. Cumva este normal, mai ales dacă folosești o singură formulă de curățare facială seara, căci, în lipsa unei loțiuni tonice aplicate ulterior, aceasta nu face față cu brio. Și nici agresarea continuă a pielii nu este o idee bună.

Însă nu ar trebui să ai parte de aceste neplăceri. La primele ore ale dimineții tenul ar trebui să lumineze din toți porii și să aibă un aspect proaspăt.

Aici intervin gadget-urile de ultimă generație care asigură o curățare profundă a pielii, dar și stimularea circulației, prin intermediul unui masaj delicat. În cele ce urmează găsești o listă cu aparatele care m-au convins. Sper să te scutesc astfel de multe ore de căutare și acumulare de informații care s-ar putea mai mult să te încurce decât să te ajute.

Cele mai performante gadget-uri de curățare a tenului

1. VisaPure de la Philips

Device-ul oferă o combinație de acțiuni de rotație și vibrație, prin intermediul periei din dotare. Astfel, acest tip de curățare devine de 10 ori mai eficient decât una normală, manuală. Impuritățile de pe față, resturile de machiaj și celulele moarte de la suprafața pielii nu au nicio șansă împotrva mișcării vibratoare a aparatului. Prin acțiunea sa, tenul este curățat în profunzime, lucru care permite formulelor de îngrijire să fie absorbite mult mai repede și mai rapid în țesuturi.

gadgeturi curatare ten

VisaPure dispunde de un termporizator inteligent, capabil să facă diferența între anumite zone ale pielii și să te anunțe cu privire la momentul potrivit pentru schimbarea regiunii de acțiune. În plus, dispune de 2 setări de intensitate: blândă și profundă. Folosește-le în funcție de nivelul impurităților de pe ten și de sensibilitatea pielii tale.

Eu l-am găsit la eMag (link afiliat).

2. Luna Play Plus de la Foreo

Luna Play Plus este un dispozitiv extraportabil, îmbogățit cu o perie pentru curățare facială, potrivit pentru toate tipurile de ten. Datorită celor 8.000 de pulsații T-Sonic efectuate pe minut, îndepărtează circa 99% din impuritățile de pe chip, resturile de machiaj și chiar excesul de sebum.

Pe lângă senzația de catifelare pe care o oferă pielii, o să te bucuri și de redobândirea strălucirii optime și de o textură rafinată.

gadgeturi curatare ten

Pe mine m-a impresionat și prin designul său ergonomic, cromatica cochetă, greutatea scăzută și dimensiunea minusculă pentru un astfel de device – este, practic, cât o dischetă demachiantă.

Eu l-am comandat de pe foreo.com, dar este disponibil și în magazinele Douglas.

3. Mia2 de la Clarisonic

Gadget-ul funcționează de minune prin intermediul a 300 de microrotații efectuate pe secundă. Altfel spus, pe tehnologia sonică. Apoi, tehnica sa de micro-masaj sonic curăță porii în profunzime, amelioează strălucirea inestetică a tenului, cauzată de excesul de sebum, îndepărtează machiajul și impuritățile și îmbunătățește textura epidermei.

gadgeturi curatare ten

Sistemul Mia2 vine la pachet cu 4 capete de schimb: pentru piele foarte sensibilă, pentru piele sensibilă, pentru piele normală sau pentru piele cu pori dilatați.

Dacă îl folosești regulat, o să observi cum tenul devine mai luminos și mai neted.

Eu l-am găsit la Sephora.

4. Braun Face de la Braun

Este, în același timp, epilator facial și perie de curățare cu micro-oscilații, care te ajută atât să te înfrumusețezi, cât și să-ți însănătoțești tenul.

Epilatorul, cu atașament inclus, îndepărtează cu precizie și delicatețe chiar și cele mai subțiri fire de păr de la nivelul bărbiei, buzei superioare sau frunții. Aparatul este dotat cu un cap ultrasubțire cu 10 microdeschideri, care face 200 de mișcări de smulgere pe secundă.

gadgeturi curatare ten

Peria, cu capătul independent, promite o eficiență de până la 6 ori mai mare decât o curățare manuală. Pe lângă eradicarea urmelor de machiaj și de reziduuri de pe ten, imperfecțiunile sunt estompate rapid, iar cremele și serumurile vor fi mult mai benefice după utilizare.

Peria trebuie schimbată periodic, totuși, o dată la 3 săptămâni.

Eu l-am găsit la eMag.

Foto: PR

Share:

Ador domeniul de beauty. De fapt, am început să-l iubesc treptat, cumva silit la început, deoarece îmi doream să fac styling (clișeic, nu-i așa?). După un internship pe departamentul de fashion la Beau Monde, în septembrie 2012, am devenit beauty editor (cam paradoxal) la aceeași revistă, unde sunt și acum. Din februarie 2017, sunt beauty editor și la Marie Claire. Mă găsești și în online: pe marieclaire.ro și, de acum, și aici - unde îți voi povesti despre cum se întrepătrund tehnologia cu frumusețea. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *