Ce pagini poți urmări pe Google+.

MASHABLE [322.066 fani]

Cele mai noi știri despre social media, afaceri, tech, entertainment.

Mashable rocks Google+.  Conținut consistent și legătură între platforme, Mashable face totul așa cum trebuie.

NASA [89.308 fani]

 

Nasa a fost de nenumărate ori în Top 5 pagini Google+ și pe bună dreptate. Au fost printre primii care au folosit platforma social media creată de Google, iar conținutul de pe pagina lor este inspirațional și educativ.

AMERICAN HEART ASSOCIATION [895 fani]

The American Heart and Stroke Association folosește Google+ pentru sănătatea societății meținând utilizatorii mereu informați. De asemenea, organizează frecvent hangouts pentru a promova prevenirea și depistarea timpurie a bolilor de inimă.

EXPEDIA [83.608 fani]

Expedia a avut o creștere spectaculară de followeri pe pagina lor Google+ prin organizarea unui concurs pe contul lor de Twitter. Asta e puterea Social Media! ;)

THE WHITE HOUSE [213.024 fani]

Fii la curent cu știrile, vezi ce se întâmplă în Casa Albă și interacționează cu administrația Obama.

Lăsând la o parte opiniile politice, Casa Albă a făcut istorie cu recentul hangout organizat chiar cu președintele Obama. Asta înseamnă să te ții în pas cu timpurile! :)

PEPSI [367.208 fani]

Pepsi are una din cele mai cool imagini. Compania a fost mereu interesată să îmbrățișeze cultura pop și Social Media nu diferă prin nimic.

ANDROID [411.920 fani]

Un „loc” pentru fanii Android de pretutindeni să se întâlnească, să împărtășească și să fie la curent cu cele mai noi știri legate de brandul lor preferat.

În afară de imaginile cool și ghiduri de utilizare, Android folosește rețeaua pentru a ajuta promovarea feature-urilor Google+. De asemenea, ei au creat sub-pagini pentru developerii de aplicații pentru a-i aduna într-o comunitate și pentru a împărtăși din cunoștințele lor.

THOMSON REUTERS [7.826 fani]

Thomson Reuters este cea mai importantă sursă de informație inteligentă din domeniul afacerilor.

Strategia Thomson Reuters a fost să lege celelalte conturi de social media de pagina lor Google+ și astfel și-au creat o comunitate reușită.

DELL [175.411 fani]

The power to do more.

Dell oferă imagini de calitate și posturi how-to pentru produsele lor. În afară de engagementul creat prin produsele lor, ei interacționează cu utilizatorii lor prin video-urile postate de pe site-uri de știri.

RED BULL [149.982 fani] 

Prezența lor pe Google+ se poate rezuma în 2 cuvinte: energie și creativitate. Și go on the page să vedeți cum au integrat energia în pagină ;)

Descoperă și alte pagini excepționale pe Google+

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.