Contact Information

cate ore de video se conuma intr-o zi pe youtubeAstăzi, YouTube a raportat că în întreaga lume se consumă 1 miliard de ore de conținut video pe site. Într-o zi.

Cristos Goodrow, VP of engineering, a scris pe bogul oficial Youtube: “Dacă ar fi să stai și să te uiți la 1 miliard de ore de YouTube, ți-ar luat peste 100.000 de ani.”

Aceasta a mai adăugat că: “Acum câțiva ani, am luat o decizie importantă la YouTube. În timp ce toată lumea părea concentrată pe câte afișări făcea un video, noi ne-am gândit că timpul petrecut de cineva uitându-se la un video era un mod mai bun de a înțelege dacă unui utilizator i-a plăcut”.

Citește mai multe în articolul original de pe marketingland.com.

Foto: startupstockphotos

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *