Contact Information

Fun fact despre mine: de mică am fost și încă mai sunt iubitoare de creioane (și pixuri, și stilouri și multe alte chestii legate de birotică). Așa că atunci când am descoperit acest cont prin site-ului DesignTAXI mi s-a făcut pielea de găină instantaneu.

Când eram mică, tatăl meu ținea pe raftul de sus al bibliotecii (atât de sus că era foarte aproape de tavan) o cutie. Cum sunt o scorpioancă veritabilă și extrem de curioasă trebuia să știu ce ascunde el acolo.

Așa că atunci când am crescut suficient de mare, cu ajutorul fratelui meu, m-am cățărat ca o maimuțică până la raftul de sus și ne-am bucurat de pradă – creioane mecanice, rotring-uri, stilouri și multe alte chestii care îmi ofereau o plăcere teribilă doar uitându-mă la ele. Încă am această placere.

Și am continuat să umblăm în cutia respectivă ceva timp. Tata a aflat acum câțiva ani că noi umblam acolo constant. Noroc de noi că ne-am bucurat de ele că multe din lucrurile de acolo s-au stricat în timp și au fost aruncate (inclusiv un set super de acuarele, cred că o să mi-l amintesc toată viața, avea culorile sub formă de pastile ca acelea de gumă).

Acum am crescut, sunt rațională și mă bucur doar vizual de această plăcere a mea (hrănită în prezent de Tumblr, Instagram, Pinterest). Ocazional, când mai plec din țară, îmi mai iau creioane complet negre. Îmi plac foarte mult și seturile de creioane în genul celor de aici.

Dar să revenim la subiect. Contul de Instagram de care povesteam la început îi aparține lui Caroline Weaver și este minunat.

LOOK AT THESE! Just in from Japan…they’ll be online by the end of the day tomorrow. A photo posted by Caroline Weaver (@cwpencilenterprise) on

We have the Six Mile pencil, fresh from London! Such amazing packaging!

A photo posted by Caroline Weaver (@cwpencilenterprise) on

What’s your favorite school pencil? We want to know! #CW✏️ Ps. Happy weekend! Go out and enjoy this gorgeous end of day light! A photo posted by Caroline Weaver (@cwpencilenterprise) on

We love that Japanese pencils always tell you what to use them for but by all means, break the rules! #CW✏️

A photo posted by Caroline Weaver (@cwpencilenterprise) on

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *