Contact Information

#SocialWebNews e un proiect pe care îl doresc de mulți ani. L-am început într-un final pe 30 august 2019, cu primul articol dedicat noutăților din social media și internet. Apoi mi-am dorit mai mult așa că am pornit pe 17 decembrie 2019 proiectul video #SocialWebNews. Nu am reușit să mă țină de niciuna prea mult timp și constant, dar n-am renunțat la idee.

Revine și seria video așa că îți recomand să mă urmărești pe YouTube și vor fi și articole zilnice cu noutăți (vor avea data în paranteză, cum e și acesta). De asemenea, dacă ești pe TikTok, dă-mi follow și acolo dacă vrei să te țin la curent cu noutăți.

Bun, hai să trecem prin cele mai recente noutăți din social media și internet.

1. YouTube Short va avea curând opțiune de Location.

2. TikTok extinde folosirea unor tag-uri speciale pentru a evidenția conturile media controlate de diferite state și adaugă încă 40 de țări pe listă.

3. Universitatea din Texas interzice accesul aplicației TikTok prin rețeaua lor de internet. 

4. Twitter oferă acum abonamente pentru Twitter Blue.

5. Trump le-a ”scris” celor de la Meta să îi dea contul înapoi.

6. Wikipedia are un design nou.

7. Google Podcasts nu mai sunt incluse in rezultatele de căutare. Există o posibilitate să fie închis până la urmă.

8. ”The Last Of Us” a avut a doua cea mai de succes lansare de serial pe HBO MAX, cu 4,7 milioane de persoane care s-au uitat la primul episod. Pe locul 1 e ”House Of The Dragon”, cu 9,986 milioane. 

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *