Contact Information

#SocialWebNews e un proiect pe care îl doresc de mulți ani. L-am început într-un final pe 30 august 2019, cu primul articol dedicat noutăților din social media și internet. Apoi mi-am dorit mai mult așa că am pornit pe 17 decembrie 2019 proiectul video #SocialWebNews. Nu am reușit să mă țină de niciuna prea mult timp și constant, dar n-am renunțat la idee.

Revine și seria video așa că îți recomand să mă urmărești pe YouTube și vor fi și articole zilnice cu noutăți (vor avea data în paranteză, cum e și acesta). De asemenea, dacă ești pe TikTok, dă-mi follow și acolo dacă vrei să te țin la curent cu noutăți.

Bun, hai să trecem prin cele mai recente noutăți din social media și internet.

1. Instagram permite acum promovarea story-urilor cu sticker Location.

2. Dacă ești activ pe YouTube, nu uita să activezi monetizarea pentru Shorts. Intră în Studio și ar trebui să ai un banner în partea de sus. 

3. Mississippi, North Carolina și Wisconsin sunt cele mai recente state care interzis instalarea aplicației TikTok pe telefoanele guvernamentale.

4. Apple promite că va oferi mai multe informații atunci când respinge o aplicație din App Store.

5. Twitter are acum mai multe tipuri de badge-uri, iar graficul de pe socialmediatoday.com te ajută să înțelegi ce reprezintă fiecare. 

6. Google Search testează o categorie de știri care sunt în trending în diverse țări sau regiuni. 

7. Pe Windows 11 vor fi disponibile 3 aplicații Apple: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. 

8. Aplicația Evernote lansează o nouă funcție, Backlinks, prin care poți face trimiteri către notițe mai vechi. 

9. Google Meet lansează acum reacții.

10. Apple lucrează la MacBook-uri cu touchscreen.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *