Contact Information

Snapchat a lansat un nou feature numit Memories. Adică de azi înainte o să ai o arhivă a tuturor snapurilor tale. Și uite așa se duce și unicitatea aplicației ăsteia. Se duce toată ideea că ce postezi dispare în 24 de ore. Asta dacă nu ți le salvezi înainte de publicare. Sau dacă nu ți le-au salvat prietenii.

Snapchat s-a gândit că ne plictisim de aplicație și avem nevoie de ceva nou. Și le-a venit ideea de Memories. O arhivă în care poți căuta și share-ui snapuri.

Nu era toată ideea Snapchat-ului să surprinzi prezentul? Să nu mai fie nimic prea regizat, prea photoshopat și mai ales din trecut? Să trăiești în prezent și să urmărești ce fac prietenii tăi.

Eu personal îmi salvez snapurile. Le salvez ca să am o arhivă de filtre și de chestii noi de prin Snapchat ca să le am la îndemână pentru articole. Dar ar fi cool să fie o arhivă organizată.

Poți accesa secțiunea Memories printr-un swipe în sus în ecranul cu camera.

  • Postările pătrate sunt snapuri individuale, iar cele rotunde reprezintă stories.
  • Poți să alegi dacă vrei să vezi doar snapuri, doar stories sau toate tipurile de postări.
  • Poți să editezi snapul, să adaugi filtru geo și timestamp.
  • Când îl postezi o să apară într-o ‘ramă’ albă și un timestamp care indică faptul că este un snap mai vechi.
  • Are o opțiune de căutare prin care poți găsi snapuri făcute într-un anumit loc și într-o anumită perioadă.
  • Are și o secțiune privată numită My Eyes Only pentru snapuri private pe care le poți accesa doar cu un cod PIN.

Pare cool noua opțiune, dar tot cred că încet încet se duce unicitatea aplicației. Dar ca orice proiect nu poate să fie doar cool, trebuie să aducă și bani.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *