2016 a adus multe schimbări în social media. S-au lansat multe – de la Instagram Stories până la Facebook Live 360 Video. Mai jos sunt cele mai importante evenimente din social media în 2016.

În ianuarie, ad-urilor de pe Instagram le-a crescut durata la 60 de secunde. În februarie, Snapchat a lansat opțiunea de cerere a filtrelor geo și Instagram a ajuns la 200.000 de advertiseri.

Martie aduce prioritizarea live-urilor în feed-ul de pe Facebook. Mai vine cu o veste extraordinară pentru fanii Twitter – s-a scos limita de 140 de caractere la postări, iar în 2017 poate se lansează în sfârșit opțiunea de editarea a tweet-urilor.

În iulie, Snapchat lansează Memories și Instagram lansează Stories. În septembrie în sfârșit am putut să facem zoom la pozele de pe Instagram și Snapchat a lansat o pereche de ochelari foarte cool (și greu de obținut).

În infografic sunt toate evenimentele importante care s-au întâmplat în social media în 2016.

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.