Contact Information

2016 a adus multe schimbări în social media. S-au lansat multe – de la Instagram Stories până la Facebook Live 360 Video. Mai jos sunt cele mai importante evenimente din social media în 2016.

În ianuarie, ad-urilor de pe Instagram le-a crescut durata la 60 de secunde. În februarie, Snapchat a lansat opțiunea de cerere a filtrelor geo și Instagram a ajuns la 200.000 de advertiseri.

Martie aduce prioritizarea live-urilor în feed-ul de pe Facebook. Mai vine cu o veste extraordinară pentru fanii Twitter – s-a scos limita de 140 de caractere la postări, iar în 2017 poate se lansează în sfârșit opțiunea de editarea a tweet-urilor.

În iulie, Snapchat lansează Memories și Instagram lansează Stories. În septembrie în sfârșit am putut să facem zoom la pozele de pe Instagram și Snapchat a lansat o pereche de ochelari foarte cool (și greu de obținut).

În infografic sunt toate evenimentele importante care s-au întâmplat în social media în 2016.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *