Contact Information

2016 a adus multe schimbări în social media. S-au lansat multe – de la Instagram Stories până la Facebook Live 360 Video. Mai jos sunt cele mai importante evenimente din social media în 2016.

În ianuarie, ad-urilor de pe Instagram le-a crescut durata la 60 de secunde. În februarie, Snapchat a lansat opțiunea de cerere a filtrelor geo și Instagram a ajuns la 200.000 de advertiseri.

Martie aduce prioritizarea live-urilor în feed-ul de pe Facebook. Mai vine cu o veste extraordinară pentru fanii Twitter – s-a scos limita de 140 de caractere la postări, iar în 2017 poate se lansează în sfârșit opțiunea de editarea a tweet-urilor.

În iulie, Snapchat lansează Memories și Instagram lansează Stories. În septembrie în sfârșit am putut să facem zoom la pozele de pe Instagram și Snapchat a lansat o pereche de ochelari foarte cool (și greu de obținut).

În infografic sunt toate evenimentele importante care s-au întâmplat în social media în 2016.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *