Contact Information

Snapchat, cea mai spontană rețea de socializare nu putea să nu facă ceva special cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio. Au pregătit noi filtre și stickere tematice. 

Noul filtru de la Snapchat cu ocazia Olimpiadei e cu o banderolă cu steagul țării pe cap și focuri de artificii pe fundal. Eu nu am filtrul ăsta și am aplicația la zi. Poate ai mai mult noroc (și lași la comentarii o poză).

snapchat-jocurile-olimpice-2016

Mai e și o colecție de stickere. Le poți trimite în secțiunea de chat sau le poți atașa la snapuri.

snapchat-jocurile-olimpice-2016

snapchat-jocurile-olimpice-2016

Din articolul de pe The Next Web am aflat că vor mai fi niște filtre cu medalii și numărul lor, care vor fi activate în funcție de evoluția țării tale.

Hai, România!

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *