Contact Information

După atâta timp în care s-a tot zis ba că moare Twitter, ba că Twitter este și va fi mereu relevant, topul rețelelor de socializare s-a modificat.  

Snapchat-a-depasit-TwitterSnapchat este folosit zilnic de 150 de milioane de oameni. 150 de milioane!

În comparație, Twitter are mai puțin de 140 de milioane de utilizatori pe zi.

Consider că Snapchat are o strategie unică și extrem de smart. Se schimbă zilnic filtrele așa că te determină să intri zilnic și să le încerci.

Plus, utilizatorii pe care îi urmărești (prieteni, vedete etc.) postează conținut cu dată de expirare. Deci dacă nu intri zilnic, pierzi postările lor.

Plus multe alte opțiuni ale aplicației care o fac extrem de populară. Și care dau roade pentru Snapchat devine tot mai mult o rețea de socializare relevantă.

Mai citește și:

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *