Contact Information

Acum ceva timp te învățam cum să aplici filtre pe Snapchat (sau lenses). Între timp am mai descoperit o chestie și anume cum să aplici 2 sau chiar 3 filtre la o poză sau video.

Întâi și întâi, pornești aplicația Snapchat (iOS | Android).

Apoi îți aplici unul din filtrele aplicației. Eu mi-am ales cel boho cu coroniția de flori.

Cum aplici filtru dublu pe Snapchat

După ce îți faci poza perfectă și ajungi la ecranul de mai jos, swipe la stânga și la dreapta pentru a-ți alege un filtru. Eu l-am ales pe cel cu nuanțe mai calde.

Cum aplici filtru dublu pe Snapchat

Apoi ține un deget pe ecranul telefonului în timp ce cu alt deget mai dai swipe la stânga sau la dreapta. Eu am ales al doilea filtru pe cel cu temperatura.

Cum aplici filtru dublu pe Snapchat

Americanii au mai multe opțiuni, printre care filtre geografice. Tipul de mai jos și-a pus filtru geografic cu Los Angeles. Și așa și-a pus 3 filtre – culoare, temperatură și geografic.

cum-aplici-2-filtre-pe-o-poza-sau-un-video-in-snapchat-4

Acum ceva timp am verificat cum se poate să avem și noi filtre geografice în România și am găsit că trebuie înregistrat prin site-ul Snapchat. Dar atunci nu aveam acces la acea parte din site.

Însă am verificat din nou și acum e accesibilă opțiunea. Așa că, dacă e cineva designer pe aici și dornic de realizat un PNG fain pentru orașele noastre, poți să îl înscrii aici.

Aaaa și se pot face filtre și pentru event-uri. Deci dacă brandul pentru care lucrezi are un event cool, poți să înscrii un filtru pentru el și participanții la acel eveniment care au cont pe Snapchat îl pot folosi.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *