Contact Information

Vezi care sunt brandurile de modă care generează zilnic 400 de pinuri și 3.625 repinuri, pluuuuuuus 462.000 shareuri și 94,6 milioane de afișări.

Chanel e cel mai de succes brand pe Pinterest (deși nu are un cont activ), cu 150.000 de shareuri totale, 58 de milioane de afișări, 56 pinuri și 1.244 repinuri pe zi. Probabil te gândești că e puțin.

Așa că hai să ne uităm la cifrele brandului de pe locul 2. Adica Christian Louboutin, care are așa: 127.ooo de share-uri totale, 16,4 milioane de afișări, 61 pinuri și 553 repinuri pe zi.

Alte detalii:

  • Chanel este brandul cu cele mai multe share-uri, afișări și repinuri pe zi
  • cele mai multe pinuri pe zi le adună Steve Madden – 133
  • un singur pin pe zi strânge Prada, iar Manolo Blahnik doar un repin pe zi

În infograficul de mai jos poți să vezi mult mai multe date și top 10 imagini.

Cele mai populare branduri de moda pe Pinterest

Studiul a fost realizat de Curalate și Pivot Conferences și au analizat doar datele despre shareuri și afișări de utilizatori de zi cu zi, nu activitatea de pe conturile brandurilor.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *