Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Hotelurile ar trebui să aibă conturi pe toate rețelele de socializare care pun accent pe vizual, cum ar fi Pinterest, care este tot mai popular. Vezi ce board-uri ar trebui să ai în profil.

* Multe idei includ promovarea altor lucruri decât hotelul și site-ul hotelului/pagina de Facebook. E bine să promovezi și alte lucruri importante pentru turist, ajutându-l pe el te ajuți și pe tine, iar recomandările vor curge.

1. Poze cu hotelul și camerele

Nu aduna aici toate pozele pe care le ai. Alege-le pe cele mai noi, care arată bine și ar putea fi repinuite de utilizatori în board-urile lor cu vacanța ideală.

2. Atracții locale

Poți avea și mai multe board-uri pe tema asta: locuri de vizitat, recomandări de restaurante etc.

3. Evenimente

Orice fel de eveniment, mare sau mic. Promovează-le cu afișul oficial, data și cât de departe e locația de hotel.

4. Mâncare/Băuturi

Poze cu mâncărurile și băuturile pe care oaspeții le pot găsi în restaurant, poze cu bucătarii și retete. Dacă ai un provider de mâncare sau băutură, atunci nu ezita să-l promovezi.

5. Evenimente

Hotelurile găzduiesc și numeroase evenimente așa că recomand să ai un board cu poze alte salilor (cu diferite decoruri si aranjamente) în care au fost organizate evenimente.

6. Nunți

Pinterest este o bază imensă de poze pe tema nunților (și DIY) așa că include în board poze cu decoruri, aranjamente florale, mese și orice alte decorațiuni au mai atras atenția.

În plus, mai poți include boarduri de gadgeturi de călătorie, tot felul de infografice și sfaturi de făcut bagajul, articole despre oraș/evenimente locale/etc.

3 moduri prin care poți să fii la curent cu noutățile SocialWeb.roabonează-te prin e-maillike SocialWeb fan page sau abonează-te prin RSS. :)

>>> Cum să fii la curent cu tot ce scriu pe SocialWeb.ro: Facebook, RSS sau e-mail.