Contact Information

Instalează-ți aplicații care te ajută să îți faci pozele mai frumoase.

1. Photolettering (iPhone; gratis)

Aplicația are 3 fonturi în versiunea inițială; pentru a avea toate cele 10 fonturi create de House Industries te costă 10$.

Prin aplicație poți să faci poze sau să folosești poze existente în telefon, poți edita poza (dimensiune, rotire, crop) și chiar poți trimite cărți poștale printate. Cred că opțiunea totuși nu e valabilă pentru România, dar poți să ți le printezi tu și să le trimiți prietenilor sau familiei sau chiar să ți le înrămezi și să le pui în casă.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru cele mai noi informații despre social media, aplicații și chestii cool de pe internet.

aplicatii-text-pe-poze-1

2. Over (iPhone și iPad; 1,99$)

Aplicația arată foarte bine și pare foarte ușor de folosit. Există și o versiune a aplicației specială pentru Instagram, Overgram.

aplicatii-text-pe-poze-2

aplicatii-text-pe-poze-22

3. Piction (iPhone; 0,99$)

Aplicația oferă pe lângă 20 fonturi și posibilitatea să descarci pozele obținute la rezoluție mare. Și, evident, să le distribui pe rețelele de socializare.

aplicatii-text-pe-poze-3

4. Quipio (iPhone; gratis)

Are în plus filtre de editare pentru poze și faptul că aplicația te ajută în funcție de textul pe care îl ai să alegi cel mai potrivit font și stil.

aplicatii-text-pe-poze-4

5. Stickr (iPhone; 1,99$)

11 stickere, filtre și crop pentru poze.

aplicatii-text-pe-poze-5

6.  iFontmaker (iPad; 6,99$)

Cu ajutorul aplicației îți poți crea propriul font! Restul știi și tu: pui text pe poze.

aplicatii-text-pe-poze-6   aplicatii-text-pe-poze-62

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *