Companiile producătoare de telefoane mobile încearcă constant să aducă produse cu cele mai interesante sau inovatoare funcții. Samsung și Huawei sunt fost primele care vor lansa telefoane pliabile, acestea costând peste 2.000 de dolari.

Profitând de hype-ul creat în jurul telefoanelor pliabile, Lego a lansat Lego Fold, imitând campania de marketing Samsung.

 

„Un ecran uluitor de 5 inch se desface într-o carte de povești pop-up de 11 inch. Pentru jocul creativ fără sfârșit, care nu rămâne niciodată fără baterie”, își laudă Lego produsul.

În plus, Lego Fold este de departe mai accesibil decât telefoanele mai sus menționate, prețul său fiind de 69,99$. Numită „Once Upon a Brick”, aceasta este prima carte pop-up produsă de Lego.

Cele două povești reproduse sunt Scufița Roșie și Jack și vrejul de fasole, iar pachetul include minifigurinele Scufița Roșie, Bunica, Lupul cel rău și Gigantul, dar și microfigurina Jack.

Samsung Galaxy Fold a fost dezvăluit în februarie și va fi lansat la finalul lunii aprilie 2019, iar Huawei Mate X ar trebui să fie lansat la mijlocul anului.

Sursă foto: Facebook @LEGO

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.