Contact Information

De săptămâna trecută a început (și a luat și mare amploare) isteria în rândul utilizatorilor Instagram. S-a anunțat că o să fie implementat algoritmul de afișare ca la Facebook (o selecție de posturi în loc de postările în oridinea cronologică) și toți utilizatorii au început să își anunțe followerii să își activeze notificările ca să nu rateze nici o postare.

Filmulețe mai lungi pe InstagramEi bine, în timpul ăsta Instagram a anunțat că de acum utilizatorii pot să posteze filmulețe de 60 de secunde (în loc de 15 secunde cât era până acum).

În ultimele 6 luni, Instagram a observat o creștere de 40% a timpului petrecut de utilizatori vizionând filmulețe.

În felul ăsta Instagram se distanțează din rivalii din social media – Snapchat (10 secunde) și aș adăuga și Vine (6 secunde). Mie îmi place mult Boomerang. Mi se pare că e super haios.

sursa

Photo credit: Harry Thomas Photography via Foter.com / CC BY

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *