Contact Information

Știu din copilărie cum e prietenia dintre un om și un animal, iar ca adult sunt mult mai responsabilă (adică îmi doresc mult un câine, dar știu că l-aș chinui pentru că nu am timpul și nici spațiul să am grijă de el așa cum îmi doresc). Thank God că avem internet (de mare viteză după cum ne-a zis Bernie) și pot să mă uit cât vreau la animăluțe care mai de care mai simpatice.

Am avut o copilărie generoasă la capitolul animale de companie. Părinții ne-au permis mie și fratelui meu multe, mai puțin câine (de-aia am și dorința rămasă). Am adus în casă pești, păsări, șopârle, broaște, insecte, hamsteri, porcușori de Guineea și, cireașa de pe tort, o pisică. De fapt am avut două: prima adoptată de pe stradă și ținută pe scară până am enervat vecinii și a doua care s-a dovedit puțin cam prea sălbatică. Cea din urmă m-a lăsat cu sechele pe care abia acum, după muuuulți ani, încep să le vindec. De-aia m-a și prins târziu pasiunea pentru pisicile de pe internet.

Ah și mor după iepuri. Am găsit și un cont de YouTube cu filmulețe cu iepuri la care mă topesc de drag.

Și am descoperit conturile de Instagram care includ și animale. Unii le dedică cont de Instagram, alții le includ în unele poze pe conturile lor.

1. @marugaodesuyo

Koyuki este o pisică de 9 ani care trăiește în Yokohama, Japonia. Și arată de parcă urăște tot și pe toată lumea.

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

2. @williecute

Willamina The Yorkie sau willie e un yorkie tare cute. Nu mă omor după câinii mici, dar Willie e tare simpatică.

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

3. @thedogist

The dogist e un fel de Humans of New York. Sau un cont de street style, dar cu câini. Am citit într-un articol despre el pe blogul Instagram că fotograful poartă genunchiere pe sub pantaloni pentru că face poze câinilor de la nivelul lor și așa își protejează genunchii. Mi s-a părut foarte cute și empatică treaba asta.

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

4. @livesweetphotography

E unul din cele mai adorabile conturi de Instagram pe care le-am văzut vreodată. Contul documentează prietenia dintre o fetiță și un piglet / porc pitic. Ocazional, prin poze mai apar și alte animale.

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

5. @cobythecat

O invidiez pe pisica asta pentru conturul ăla perfect de la ochi. Frumoasă mai e! Stăpânul zice că are o mică ciudățenie: îi place să se joace în apă.

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

6. @tibbythecorgi

Tibby Tibbles e un corgi super simpatic sau dacă e să ne luăm după descrierea din contul de Instagram e jumătate leu, jumătate corgi. (Btw, pentru iubitorii de corgi, găsiți aici mai multe conturi de Instagram.)

Animale simpatice de urmărit pe Instagram

Sper că te-ai distrat și ai descoperit conținut simpatic pe Instagram. E foarte foarte posibil să se transforme într- serie de articole așa că stay tuned.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *