Contact Information

de ce nu mai poti pune gifuri in insta storyAdor gif-urile. Sunt mult mai expresive decât emoji-urile simple. În weekend s-a ivit o oportunitate de un Instagram Story peste care ar fi mers pus un gif animat. Doar că nu mai era deloc opțiunea de gif. Degeaba am tot restartat aplicația. Ei bine, nu era un “moft” temporar al aplicației. Am aflat de ce nu mai e disponibilă opțiunea de adăugare a unui gif animat într-un Story.

Ei bine, Snapchat și Instagram au dezactivat pentru moment opțiune de adăugare a gif-urilor animate din cauza unui gif extrem de rasist.

Snapchat a confirmat acest lucru pentru TechCrunch:

“As soon as we were made aware, we removed the GIF and have disabled Giphy until we can be sure that this won’t happen again . . . while we wait for Giphy’s team to take a look at it.”

O sursă a confirmat pentru TechCrunch că aceași gif rasist a fost găsit și pe Instagram. Și așa s-a concluzionat că problema e de la Giphy.

Prin urmare, au luat cea mai smart decizie: să dezactiveze opțiunea de adăugare a gif-urilor prin Giphy până se rezolvă această problemă. E încă o dovadă că oricâte filtre s-ar crea pentru a verifica constant ca toate gif-urile uploadate să respecte condițiile, mereu vor exista erori care vor permite uploadarea unor astfel de gif-uri problemă.

Deci, work harder, Giphy, pentru că vrem gif-urile înapoi!

via GIPHY

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *