Contact Information

Aplicația Google are o opțiune foarte interesantă, care îți poate fi extrem de utilă la un moment dat.

Îți permite să ștergi ultimele 15 de căutări pe care le-ai făcut pe Google.

Atenție! Doar căutările făcute când ești logat în contul Google vor fi luate în considerare.

Partea bună e că opțiunea asta șterge tot ce ai căutat în ultimele 15 minute indiferent de device-ul folosit. Dacă ai căutat lucruri pe Google pe telefon, în browser pe calculator, poate și pe o tabletă, fiind logat în contul Google, poți șterge tot istoricul din ultimele 15 minute printr-o simplă apăsare.

Intri în aplicația Google și apeși pe poza ta, din dreapta sus.

Și ai direct în meniu opțiunea Delete last 15 mins.

Sper să îți fie util tutorialul ;)

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *